0

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ.

Το ελάχιστο πήρε ο Παναθηναϊκός στην Opap Arena. Ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ, είχε τη νίκη έως το 96′, αλλά δεν την κράτησε. Μία ενέργεια του Ζέκα έδωσε ένα πέναλτι και με αυτό η Ένωση γλίτωσε την ήττα.

Οι «πράσινοι» έκαναν μία καλή προσπάθεια και μάλιστα με κόντρα διαιτησία για τους ίδιους. Μετά το τέλος του αγώνα ήταν έξαλλοι στο «τριφύλλι» με Μοχάμεντ Αλ Χακίμ.

Δεν είδε πέναλτι ο Σουηδός στο 56′, όταν ο Βέρμπιτς πήρε την μπάλα από μέσα αριστερά στην περιοχή, προσπέρασε τον Πινέδα και ο Μεξικανός τον κλώτσησε. Ούτε στο VAR είδαν παράβαση σε αυτή τη φάση!

Έτσι με το που τελείωσε ο αγώνας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση. Αυτή είναι αρκετά λιτή και αναφέρει το εξής: «Ο διαιτητής και ο VAR δεν υπέδειξαν καταφανέστατο πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Βέρμπιτς στο 56ο λεπτό».

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά την τελευταία διετία που βγάζει ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε για τη διαιτησία σε παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είχε πολλά παράπονα και πέρυσι στα αντίστοιχα παιχνίδια.

Το τελικό 2-2 αφήνει τον Παναθηναϊκό πρώτο στη βαθμολογία της Stoiximan Super League, αλλά με συγκάτοικο πλέον τον ΠΑΟΚ. Στο -2 από τους δυο τους είναι η ΑΕΚ.

Τερίμ: «Ξεκάθαρο πέναλτι στον Βέρμπιτς, αξίζαμε να κερδίσουμε»

Previous article

Αξιζε τη νίκη και πάλι του την στέρησαν, αλλά παρέμεινε πρώτος!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.