0

Μπλεξίματα για τον Βιλντόζα και την πρώην ομάδα του. Ο Αργεντίνος ύστερα από χρόνια δικαστική διαμάχη με την Μπασκόνια έχασε την υπόθεση και πλέον καλείται να πληρώσει το υπέρογκο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Συγκεκριμένα ο γκαρντ του Παναθηναϊκού παραβίασε το συμβόλαιο του με την ομάδα των “Βάσκων” το 2021, προκειμένου να μπορέσει να πάει στο ΝΒΑ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μπασκόνια, το τοπικό δικαστήριο έκρινε παράνομη την ενέργεια του Βιλντόζα και πλέον ο παίκτης καλείται να καλύψει από την τσέπη του το ποσό της αποζημίωσης που φτάνει το ένα εκατομμύριο.

Ωστόσο, η Μπασκόνια το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω υποστηρίζοντας πως η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών περιελάμβανε την αποζημίωση 2 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ισπανικός σύλλογος, όπως ενημέρωσε, θα προβεί σε ένσταση κατά της απόφασης, προκειμένου να διεκδικήσει ολόκληρο το ποσό που δικαιούται.

 

Αυτός ήταν ο καλύτερος του Τερίμ

Previous article

Τέταρτος σε εισιτήρια στην φετινή EuroLeague ο Παναθηναϊκός AKTOR

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.