0

Ο Παναθηναϊκός είχε τον Αράο στη Νέα Φιλαδέλφεια να κάνει τα πάντα! Σούπερ στόπερ και βρήκε και το γκολ, τι άλλο να κάνει

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πριν τη σέντρα του ντέρμπι με την ΑΕΚ την απόκτηση με δανεισμό του Σαμέτ Ακαϊντίν. Από τη Φενέρμπαχτσε. Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με μοναδικούς στόπερ τον Γεντβάι και τον Σένκεφελντ.

Μέχρι που και οι δύο έδειχναν να κλατάρουν. Και ο Ολλανδός το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι out με τραυματισμό. Στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν αποστολή αλλά δεν έπαιξε, πρόλαβε τον Τερίμ η αλλαγή του Ιωαννίδη με τον Σπόραρ λόγω ενοχλήσεων.

Μέχρι να μπει ο Ακαϊντίν που δε θα αργήσει κιόλας (πιθανό να είναι αποστολή με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη 17/1 στη ρεβάνς του Κυπέλλου), εκείνος που πρέπει να πάρει μπόνους για όσα έχει κάνει έως τώρα είναι ο Αράο.

Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε και είναι χαφ. Όχι και δημιουργικός αλλά είναι κεντρώος ο άνθρωπος. Όταν όμως δημιουργήθηκε η ανάγκη και επί Γιοβάνοβιτς και τώρα επί Τερίμ, παίζει στο κέντρο της άμυνας.

Και σε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό με την ΑΕΚ ανταποκρίθηκε άψογα.

Ο Αράο είχε δείξει πως μπορεί να παίξει στην άμυνα μια χαρά. Με τα καλά του και τα κακά του. Με το ότι η άμυνα δεν είναι η βασική του θέση αλλά μπορεί να εξυπηρετήσει το πλάνο.

Και στη Νέα Φιλαδέλφεια το έκανε. Γκολ έβαλε, με τον Γεντβάι το πάλεψαν όσο μπορούσαν απέναντι στο Λιβάι Γκαρσία, παίρνει μεγάλο βαθμό.

Νικολογιάννης: «Αφήνει αισιοδοξία η εικόνα του Παναθηναϊκού έως το 70′ – Σημαντικό ότι έδειξε πως πίστευε στην ανατροπή»

Previous article

Ο Βιλντόζα θα πληρώσει ένα εκατομμύριο ευρώ αποζημίωση στην πρώην ομάδα του!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.