0

Μοιάζει να τα έχει όλα αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός. Προπονητή, σούπερ μεταγραφική ενίσχυση με Μπακασέτα και μια πρόκριση στο Καραϊσκάκη.

Πόσα ακόμα να ζητήσει ο Παναθηναϊκός αλήθεια; Πάντως μέρα σαν αυτή που πέρασε δεν τη συναντά συχνά. Πρόκριση θρίλερ μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακό στα πέναλτι. Μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα. Και τέλος στο όποιο δίλημμα για τον Φατίχ Τερίμ κι αν έπρεπε να έρθει.

To αναφέραμε και τις προάλλες. Η έλευση Φατίχ Τερίμ μοιάζει σωστή απόφαση. Η έλευσή του κάνει τον Παναθηναϊκό νικητή. Για την ώρα τουλάχιστον. Η ισοπαλία στην ΑΕΚ, η πρόκριση στο Καραϊσκάκη και ο επικείμενος ερχομός του Τάσου Μπακασέτα. Όλα είναι έργο του Τούρκου τεχνικού, όπως και να το κάνουμε. Κακά τα ψέματα, μεταγραφή σαν αυτή του Μπακασέτα Γενάρη μήνα, χωρίς τον Τούρκο κόουτς στην άκρη του πάγκου, δύσκολα θα γινόταν.

Ακόμα και να μην ερχόταν η πρόκριση επί του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός θα είχε μια καλή μέρα να μνημονεύει. Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν το κομμάτι που έλειπε για να έρθει ο τίτλος που τόσο πολύ ψάχνει το «τριφύλλι». Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έχει κατορθώσει το ακατόρθωτο στην καριέρα του: Πρωτάθλημα με την Τραμπζονσπόρ. Στα δικά του μέρη, μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο και να είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της ομάδας.

Ο κόσμος πήρε ψυχολογία με αυτή την προσθήκη. Η πρόκριση στο Καραϊσκάκη έδωσε ώθηση και τόνωση σε όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Διότι, νίκη δεν έχει έρθει ακόμα σε ντέρμπι, αλλά η πρόκριση ήταν σαν νίκη. Ίσως και κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή για το «τριφύλλι». Διότι, το όνειρο του νταμπλ πλέον είναι κάτι παραπάνω από ζωντανό.

Αυτό κι αν θα είναι τεράστια επιτυχία. Αυτή τη στιγμή πάντως ο Παναθηναϊκός (όπως και ο ΠΑΟΚ βέβαια) δείχνει να τα έχει όλα. Προπονητή, αποτελέσματα, ψυχολογία, παίκτες με προσωπικότητα και ρέντα!

Ο Κασσελάκης κάθισε στο… πάτωμα καφενείου, είδε τα πέναλτι και πανηγύρισε την πρόκριση του Παναθηναϊκού (Pic)

Previous article

Μία πρόκριση που έγραψε ιστορία και έβαλε θεμέλια!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.