0

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κάνοντας αναφορά στην πρόκριση των «πράσινων».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε στην Τρίπολη και στην κοπή της πίτας που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας, το βράδυ της Τετάρτης (17/1).

Ακόμη, επισκέφθηκε την Πιάνα Αρκαδίας, όπου το 2002 η οικογένεια του είχε πραγματοποιήσει δωρεά στον Ιερό Ναό και σε ανταπόδοση τους ανακήρυξαν ως επίτιμους δημότες.

Φυσικά ο Στέφανος Κασσελάκης δεν παρέλειψε να δει για τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Αναφερόμαστε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου τελικά η ομάδα του Φατίχ Τερίμ πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που είναι γνωστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά το τέλος του αγώνα και πανηγύρισε την πρόκριση των «πράσινων». Δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου φαίνεται ο ίδιος με δύο ακόμα άτομα κι έγραψε: «Κλείνει η μέρα με μία πρόκριση» προσθέτοντας και τρία τριφύλλια.

Το story του Στέφανου Κασσελάκη: 

 

Δεν μασάει ο Παναθηναϊκός του Τερίμ άφησε… τάβλα το Φάληρο και έδειξε άντερα!

Previous article

Προπονητή Τερίμ, Μπακασέτα, πρόκριση… Όλα τα έχει!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.