0

Με τον Γιάννη Αλαφούζο τα έβαλε ο Τάκης Τσουκαλάς με αφορμή τον Φατίχ Τερίμ και την Τουρκία γενικότερα.

Ο Τάκης Τσουκαλάς δεν θέλει και πολύ. Ειδικά μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Αυτή τη φορά, στο… στόχαστρό του έβαλε τον Γιάννη Αλαφούζο ο γνωστός οπαδός των ερυθρολεύκων στην εκπομπή του στο You Tube.

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει χαρακτηρίσει βλάκα τον Φατίχ Τερίμ, προβλέποντας πως θα πέσει πολύ γέλιο, αυτή τη φορά στάθηκε στα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ στον Τούρκο τεχνικό μετά την πρόκριση στο Κύπελλο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είπε συγκεκριμένα: «Έχεις 100 κιλά αρχ…», με τον 70χρονο προπονητή να του απαντάει: «Πρόεδρε, αυτό είναι το πρώτο δώρο για σένα».

Από την πλευρά του, ο Τάκης Τσουκαλάς έδωσε τη δική του απάντηση, κάνοντας παράλληλα μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν με τη γείτονα χώρα.

Όσα είπε ο Τάκης Τσουκαλάς

 

Νικολογιάννης: «Σπουδαία εμφάνιση από Αϊτόρ – Υπερβολικό να ζητάμε να παίξει μπάλα ο Παναθηναϊκός με τόσες απουσίες»

Previous article

Γιάννης Αλαφούζος: Από τον Γιοβάνοβιτς στον Τερίμ και το all-in στις μεταγραφές – Γιατί ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού «απασφάλισε»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.