0

Πολλά τα προβλήματα που έχουν προκύψει στον Παναθηναϊκό με τους τραυματισμούς…

Από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή ο Παναθηναϊκός, άρχισαν να βγαίνουν προβλήματα τραυματισμών. Ο ένας μετά τον άλλον χτυπούν οι «πράσινοι».

Ποιος είναι ο λόγος; Ο Παναθηναϊκός επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήγαινε σβηστά. Είχε άλλη τακτική προσέγγιση ο Σέρβος, έκανε άλλες προπονήσεις και υπήρχε θέμα φυσικής κατάστασης. Δεν μπορούσαν να παίξουν στα κόκκινα οι «πράσινοι».

Μόνο που τώρα αυτό τους ζητά ο Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος ανέβασε την ένταση, ζητάει πρεσάρισμα ψηλά και και όλο αυτό έχει αντίκτυπο! Η ομάδα που βρήκε δεν μπορούσε να υπηρετήσει αυτό που θέλει. Όλα δείχνουν πως θα δυσκολευτεί να τη φέρει στα μέτρα του.

Το καταλαβαίνει κανείς από τους πολλούς τραυματισμούς. Πρώτος ήταν αυτός του Παλάσιος. Ο Ιωαννίδης, ένας παίκτης που φέτος δεν έχανε με τίποτα παιχνίδι, έβγαλε επίσης θλάση με την ΑΕΚ. Ο Χουάνκαρ χτύπησε με τον Ολυμπιακό. Τσέριν, Γερεμέγεφ και Τζούρισιτς έχουν και αυτοί μυϊκά προβλήματα.

Τελευταία «θύματα» Βέρμπιτς και Σπόραρ. Ο Τερίμ αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αλλαγές μετά τον αγώνα Κυπέλλου. Έκανε τη μεγάλη έκπληξη και αποφάσισε να μη δώσει ανάσες σε κανέναν! Δύο νέα πρόσωπα είχε στο αρχικό σχήμα και αυτά αναγκαστικά.

Ο Σλοβένος εξτρέμ σε μία μονομαχία με τον Αλάγκμπε τέντωσε το πόδι του αρκετά και αυτό ήταν. Βγήκε νοκ άουτ και εκείνος. Αργότερα μέσα στον αγώνα ο Σπόραρ κράτησε το πόδι του και ζήτησε επίσης αλλαγή. Λες και είναι εντελώς αγύμναστοι…

Γιάννης Αλαφούζος: Από τον Γιοβάνοβιτς στον Τερίμ και το all-in στις μεταγραφές – Γιατί ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού «απασφάλισε»

Previous article

Αυτός είναι ο ψηλός που βλέπει ο Παναθηναϊκός για την αντικατάσταση του Μπαλτσερόφσκι! (Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.