0

Κάνοντας αρκετά μεγάλο ροτέισον ο Παναθηναϊκός πήρε άνετη νίκη κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης με 3-0 σετ (19-25, 20-25, 16-25), επιβεβαιώνοντας και στο τερέν την υπεροχή του. Με αυτή τη νίκη οι «πράσινοι» παρέμειναν στο ένα βαθμό μακριά από τον πρώτο Ολυμπιακό.

Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν πολύ γρήγορα πορβάδισμα και να διατηρούν μία απόσταση δύο πόντων έως τα μέσα του σετ (15-17). Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» ξέφυγαν στο +5 (16-21), βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του πρώτου σετ, την οποία πέτυχαν λίγο αργότερα με σκορ 19-25.

Αντίστοιχα κύλησαν τα πράγματα και στο επόμενο σετ. Ο Παναθηναϊκός ήταν βρέθηκε δύο φορές με double score (4-8, 5-10), διευρύνοντας την απόσταση στο σκορ στους έξι πόντους (9-15). Τη διαφορά αυτή κράτησε ο Παναθηναϊκός έως τα τέλη του σετ (17-23) για να κάνουν 20-25 διαμορφώνοντας το 0-2.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός είχε πιο εύκολο έργο. Έφτασε πολύ κοντά σε διψήφια διαφορά (10-19) και πήρε το σετ με 16-25 για να νικήσει το ματς με 3-0 σετ.

Στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός οι Τερίμ, Ιωαννίδης, Βίτορ Ούγκο και Ματσιούλις (Pics)

Previous article

Έφτασε ο Μπακασέτας: «Ευχαριστώ τον Αλαφούζο, έκανε τα πάντα για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού – Έψαχνα μια νέα πρόκληση»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.