0

Με κασκόλ του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος» ο Τάσος Μπακασέτας! Εμφανώς ευδιάθετος, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη του «τριφυλλιού» και στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε πως έψαχνε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Χαρακτήρισε θρύλο τον Φατίχ Τερίμ, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ότι έχοντας παίξει τόσα χρόνια στην Τουρκία «μπορώ να καταλάβω καλύτερα από εσάς το μέγεθός του», ενώ ευχαρίστησε τον Γιάννη Αλαφούζο, που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό, όπως υπογράμμισε!

Όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας στις πρώτες του δηλώσεις:

«Καλώς σας βρήκα. Νέα πρόκληση για εμενα, το έψαχνα. Το είχα ανάγκη να βρω κάτι καινούργιο για να είμαι συγκεντρωμένος και να γίνομαι καλύτερος. Πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Παναθηναϊκό.

Αν εχεις παίξει στην Τουρκία καταλαβαίνεις το μέγεθος του Τεριμ, ειναι θρύλος. Είναι αμοιβαίος σεβασμός μας, εκανε αρκετά πράγματα για να έρθω. Ευχαριστώ τον κύριο Αλαφούζο, εκανε τα παντα για να γινω παίκητς του Παναθηναϊκού, εκανε τα πάντα. Ευχαριστώ και τον κύριο Παπαδημητρίου, καθώς αφιέρωσε πολύ χρόνο και κόπο για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού.

Δεν περίμενα να γυρίσω Στην Ελλάδα, έψαχνα μία νέα πρόκληση στο εξωτερικό, αλλά όταν ο Παναθηναϊκός σε θελέι δεν μπορεί να σου περάσει αδιάφορο. Όλη η αντιμετώπιση που είχα με έπεισε να γίνω παίκτης της ομάδας.

Ήταν οι τελευταίες μέρες λιγο περίεργες, χθες έπαιξα μισή ώρα, δεν ειμαι εκτός ρυθμού αλλά θα μιλήσω με τον προπονητή πρώτα για να δούμε πότε θα αγωνιστώ.

Μου αρέσει όταν έχουν προσδοκίες από εμενα γιατί εχω και εγω πολλές από τον εαυτό μου. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Όσο φοράω τη φανέλα θα δίνω το 100% κάθε μερα και όχι μόνο στους αγωνες

Θα αγαπώ παντα τους ανθρώπους της Τραπεζούντας. Δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί. Είχε κλείσει ο κύκλος μου, κατάφερα τα παντα και ήταν στιγμή για μία νέα πρόκληση.

Παρακολουθώ αρκετά την το πρωτάθλημα, φίλοι μου είναι στον Παναθηναϊκό και εβλεπα τα περισσότερα ματς από την Ελλάδα.

Θα παμε στο γραφείο πρωτα για τις απαραίτητες διαδικασίες, δεν ξερω αν θα παω στο ΟΑΚΑ.»

 

 

Πήγασος Πολίχνης – Παναθηναϊκός 0-3: Άνετη νίκη

Previous article

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με Τσαρούχα: «Όλη η Ελλάδα τα είδε…» (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.