0

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα “Amerikanos24“:

Για την νίκη και την διαφορά που χάθηκε στο τέλος: «Ήταν δύσκολο. Δεν σταμάτησαν να παλεύουν. Έβαλαν μια πεντάδα που δεν είχαμε ξαναδεί όλη την χρονιά και μας μπέρδεψε λίγο όμως η δουλειά έγινε».

Για την απόδοση του και αν παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην καριέρα του: «Φτάνουμε σε αυτό το σημείο. Οι συμπαίκτες μου, μου δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Βάζω σουτ, παίζω άμυνα. Νομίζω ότι το περιβάλλον κάνει την διαφορά. Το να έχω γύρω μου αυτούς τους συμπαίκτες, αυτούς τους οπαδούς κι αυτούς τους προπονητές βοηθά πραγματικά το παιχνίδι μου».

Για τον Κέντρικ Ναν: «Κάθε μεγάλη ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη σαν αυτόν. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν στην επίθεση κι όταν η αντίπαλη άμυνα μας έχει διαβάσει,  εκείνος μας ξεκλειδώνει».

Για τους οπαδούς: «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παίζεις μπάσκετ. Για αυτά τα ματς. Θα είναι πολύ πολύ δύσκολο για άλλες ομάδες να μας κερδίσουν εδώ».

Για το σερί του Ολυμπιακού κι αν το γνώριζε: «Μιλούσαν για αυτό όταν υπέγραψα εδώ. Οι οπαδοί σου στέλνουν μηνύματα, στο λένε και οι προπονητές. Ως φίλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ξέρεις ότι ο Ολυμπιακούς έχει κερδίσει πάρα πολλά ματς τα τελευταία χρόνια. Νομίζω πως η ομάδα αυτή φτιάχτηκε για να αλλάξει αυτό».

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια του Ερυθρού Αστέρα για Μαξίμοβιτς!

Previous article

Μπακασέτας: «Είδα υγεία και προοπτική για πρωταθλητισμό διαρκείας στον Παναθηναϊκό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.