0

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς έχει καταγράψει στην τρέχουσα σεζόν στην La Liga, 20 συμμετοχές που μεταφράζονται σε 1.787 λεπτά και 2 γκολ.

Οι «πράσινοι» με συντονισμένες ενέργειες κατόρθωσαν να αποσπάσουν την υπογράφή του Σέρβου διεθνή χαφ προσφέροντας του σχεδόν 6 εκατ. ευρώ για 3+1 χρόνια.

Ο Μαξίμοβιτς δεν είχε κρύψει στο παρελθόν την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα. Πρόκειται για την αγαπημένη του ομάδα, στην οποία όμως δεν κατάφερε ποτέ να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, αφού το 2013 σε ηλικία 18 ετών αποχώρησε με προορισμό την Βερόνα.

Όπως είχε παραδεχθεί ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβένταν Τέρζιτς, ο σερβικός σύλλογος από πέρυσι προσπαθούσε να πείσει τόσο τον Μαξίμοβιτς, όσο και τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να επιστρέψουν στο Βελιγράδι.

«Θέλαμε να τον φέρουμε πίσω, όμως η κατάσταση του στην Ισπανία άλλαξε και έμεινε εκεί. Δεν υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί Σέρβοι παίκτες για να ασχοληθούμε. Θέλαμε τον Μαξίμοβιτς και τον Μιλιβόγεβιτς. Εξακολουθούμε να τους παρακολουθούμε», είχε παραδεχθεί ο αξιωματούχος του Ερυθρού Αστέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του Βελιγραδίου επανήλθε για τον Μαξίμοβιτς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να πείσει τον 28χρονο χαφ, ο οποίος δέχθηκε μια άκρως δελεαστική προσφορά από τον Παναθηναϊκό.

Τι πιθανότητες υπάρχουν να έρθει άμεσα στο «τριφύλλι» ο Μαξίμοβιτς

Previous article

Γκραντ: «Η ομάδα αυτή φτιάχτηκε για να τελειώσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.