0

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του Τριφυλλιού: 

Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι    7
Δεν είχε ευθύνη στα δύο γκολ που δέχτηκε ο Πολωνός πορτιέρο. Έκανε μία μεγάλη επέμβαση στην επανάληψη σε σουτ του Κωνσταντέλια, σωστές σε γενικές γραμμές οι έξοδοί του.

Γιώργος Βαγιαννίδης    5
Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο νεαρός δεξιός μπακ. Ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, μιας και ο Τάισον τον περνάει σαν σταματημένο. Ακολούθως τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή.

Βίτορ Ούγκο    5
Με καλές και κακές στιγμές στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε, στη δεύτερη συμμετοχή του με τα πράσινα. Είχε ένα εξαιρετικό κόψιμο στον Ντεσπόντοφ, αλλά φέρει κι ευθύνη στο 1-0 του ΠΑΟΚ. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Τιν Γεντβάι    5
Δεν έπιασε τα στάνταρ προηγούμενων αγώνων ο Κροάτης στόπερ, φάνηκε να μην έχει καλή χημεία με τον Ούγκο. Κέρδισε και έχασε μονομαχίες, αλλά δέχτηκε και δύο γκολ η ομάδα του.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς    5
Αντιμετώπισε ξανά προβλήματα αμυντικά ο Σέρβος αριστερός μπακ. Παρότι δεν φέρει εκείνος τη μεγαλύτερη ευθύνη στο πρώτο γκολ, βρίσκεται εκτός θέσης. Στο φινάλε είχε την ευκαιρία να γίνει… μάγκας στο τετ α τετ που είχε, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Γιάννης Κώτσιρας    7
Μπορεί να ξεκινάει από δική του λάθος πάσα το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ (αν και πέρασαν αρκετές πάσες στη συνέχεια), αλλά κατά τα λοιπά στάθηκε σε γενικές γραμμές καλά. Για 64 λεπτά αγωνίστηκε ξανά στα χαφ και στο τελευταίο μισάωρο πέρασε στη φυσική του θέση, στο δεξί άκρο της άμυνας,

Γουίλιαν Αράο    7
Εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού ο Βραζιλιάνος μέσος. Τόσο ως χαφ στο πρώτο μέρος, όσο και ως στόπερ στο δεύτερο, όπου δεν έφερε εκείνος την ευθύνη για το γκολ. Με σωστές αποφάσεις στις περισσότερες ενέργειές του, αρκετές φορές διόρθωσε λάθη συμπαικτών του.

Τάσος Μπακασέτας    8
Δεύτερη εμφάνιση, πρώτο γκολ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, που μετράει μόλις πέντε μέρες στον Παναθηναϊκό! Κέρδισε ο ίδιος το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε. Είχε κι άλλες θετικές ενέργειες στο ματς, όπως στο φινάλε, όταν ξεκίνησε από τα πόδια του η μεγάλη ευκαιρία του Μλαντένοβιτς.

Ντάνιελ Μαντσίνι    4
Σε ρηχά νερά ο Αργεντινός εξτρέμ, δεν φάνηκε καθόλου. Αμυντικά μπορεί να γύρισε για να δώσει κάποιες βοήθειες, αλλά επιθετικά δεν προβλημάτισε ουσιαστικά ποτέ την αντίπαλη άμυνα.

Αϊτόρ    4
Πολύ χλωμή εμφάνιση από τον Ισπανό εξτρέμ. Μισοτελειωμένες όλες οι προσπάθειές του στο πρώτο ημίχρονο, δικαίως έγινε αλλαγή με την έναρξη της επανάληψης.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ    4
Πάλεψε μεν, αλλά ουσιαστικά δεν φάνηκε καθόλου ο Σουηδός επιθετικός στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε, στην πρώτη του εμφάνιση με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπερνάρ    5
Ακόμα μία μέτρια εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Δεν μπόρεσε να δώσει αυτά που περίμενε ο Τερίμ με την είσοδό του στο β’ μέρος. Στο φινάλε έβγαλε μία ωραία πάσα στον Μλαντένοβιτς, που πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Δημήτρης Λημνιός    4
Εντελώς εκτός κλίματος ο 25χρονος εξτρέμ, που πέρασε ως αλλαγή στο τελευταίο μισάωρο. Δεν φάνηκε καθόλου.

Άνταμ Τσέριν 7
Ο καλύτερος από τους παίκτες που πέρασαν αλλαγή. Έδωσε πολλές μάχες, πάτησε κάθε εκατοστό του χώρου ευθύνης του, επιθετικά δεν μπόρεσε να δώσει κάτι όμως.

Φίλιπ Τζούρισιτς 5
Λίγα πράγματα και από τον Σέρβο μεσοεπιθετικό, με δικαιολογία όμως ότι και πάλι δεν αγωνίστηκε στη φυσική θέση του, αλλά ως φορ. Δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη άμυνα.

Τόνι Βιλένα    – 
Αγωνίστηκε ελάχιστα (μπήκε στο 89′) και δεν μπορεί να κριθεί.

Μπακασέτας: «Παίξαμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ»

Previous article

Kακός, άστοχος, ανασταλτικά προβληματικός και τώρα… τρέχει ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.