0

Έχουν πολύ καλές σχέσεις οι δυο τους και δεν το κρύβουν.

Ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπάνκι μίλησε το φορτωμένο πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της Euroleague τονίζοντας πως αυτό σκοτώνει το παιχνίδι, αλλά ο Μάικ Τζέιμς εξέφρασε μια άλλη άποψη από τον Ιταλό τεχνικό και την έγραψε στα social media.

«Αγαπώ τον κόουτς Μπάνκι, αλλά πρέπει να διαφωνήσω. Προετοιμάζεις το σώμα σου στην offseason και το ενισχύεις κατά τη διάρκεια της σεζόν για να βγάλεις τη σεζόν. Δουλεύεις και το σώμα σου θα ανταποκριθεί. Προφανώς υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις για αυτό, αλλά είναι λιγότερες. Οι παίκτες πρέπει να βάλουν δουλειά», ανέφερε ο παίκτης της Μονακό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είδε την απάντηση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και τον αποθέωσε σε ένα Instagram story toy.

«Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους σε λατρεύω! Η νοοτροπία και το ήθος σου. Το παιχνίδι χρειάζεται περισσότερους σαν τον Μάικ» έγραψε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού.

https://i0.wp.com/media.sportdog.gr/storage/photos/w_800px/202401/jamesgiannakopoulosstory.png?w=1200&ssl=1

 

Ετσι ο Αταμάν μετέτρεψε σε «όπλο» τον Καλαϊτζάκη!

Previous article

Πάει και ο Κουτσιαύτης, χάλασε…. – Μα θέατρο ο Μπακασέτας;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.