0

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης έκανε λόγο για μικρή επαφή πάνω στον Μπακασέτα που έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη για θέατρο.

Είχε κρατήσει ένα σοβαρό προφίλ ο Αριστομένης Κουτσιαύτης. Τα σχόλιά του για τη διαιτησία είχαν επίπεδο. Η θέση του στο OPEN δεν ήταν εύκολο, σχολιάζοντας φάσεις του ΠΑΟΚ, για παράδειγμα. Από το Action 24 έμελλε να κάνει… πατάτα. Θέατρο η φάση του πέναλτι με τον Μπακασέτα.

Έτσι για την… αλητεία είπε να γίνει Σπάθας ο Αριστομένης Κουτσιαύτης. Όλα αυτά για το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ και που ακόμα φωνάζει ο Λουτσέσκου. Στην εκπομπή Πάμε Γήπεδο ο Αριστομένης Κουτσιαύτης βάφτισε το ψάρι κρέας.

«Ο διαιτητής στην αρχή δεν έδωσε κάποια παράβαση. Έκανε ανασκόπηση της φάσης και έδωσε πέναλτι. Λανθασμένη απόφαση, διότι η επαφή είναι μικρή. Δεν πέφτει από την επαφή ο Μπακασέτας. Αντιθέτως κάνει θέατρο και θα έπρεπε να τιμωρηθεί».

Φάουλ και ο πρώην ρέφερι. Θέατρο ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας δεν συνηθίζει να κάνει. Καθόμαστε και αναλύουμε αν το πάτημα είναι δυνατό ή όχι, κι αν με βάση το πάτημα πέφτει στη σωστή… φορά. Αν είναι δυνατόν…

Ας ελπίσουμε πως ήταν απλά μια κακή στιγμή του Αριστομένη…

Επίθεση αγάπης του Γιαννακόπουλου σε Μάικ Τζέιμς: “Για αυτό σε λατρεύω”

Previous article

H… αναρρίχηση του Κέντρικ Ναν στην EuroLeague – Ο τρίτος καλύτερος στα σουτ μέσης απόστασης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.