0

Δείτε τι ανέβασε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τον Παναθηναϊκό

Τις τελευταίες μέρες τα σενάρια για Παλάσιος και Πούμας έχουν πάρει φωτιά στο Μεξικό. Όμως όπως σας έχουμε πληροφορίσει και στο paopantou.gr ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Οπότε η μετακίνηση του στο Μεξικό δεν θα ήταν εύκολη. Επιπλέον σας έχουμε ενημερώσει ότι μεγάλη ιστοσελίδα του Μεξικού διέψευσε το σενάριο αυτό. Και πλέον ο έρχεται και ο Παλάσιος να δείξει με τον δικό του τρόπο ότι είναι αφοσιωμένος στο τριφύλλι και δεν τρέχει κάτι με το Μεξικό.

Πιο συγκεκριμένα ο Αργεντίνος του Παναθηναϊκού ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την αποστολή του τριφυλλιού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Παλάσιος. Μάλιστα σχολίασε την φωτογραφία με δύο emoji που εκδηλώνουν ότι είναι έτοιμος για την αναμέτρηση. Ακόμη με το δημοσίευμα αυτό ο Αργεντίνος μας δείχνει ότι είναι πλήρες αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό αυτήν την στιγμή.

Δείτε παρακάτω:

 

Αισθάνεται στριμωγμένος ο Φατίχ Τερίμ και χρειάζεται τη στήριξη της διοίκησης

Previous article

Μήνυμα από Γεντβάι: ’’Ή θα πάμε και για τους 2 τίτλους ή απλώς θα μείνουμε με τη… συμμετοχή’’

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.