0

Το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα βγήκαν πολλά στην επιφάνεια για τον Φατίχ Τερίμ και τον τρόπο που διαχειρίζεται τον Παναθηναϊκό.

Εχει χάσει ήδη τα αποδυτήρια της Πανάθας ο Τερίμ κι ας προσπαθούν ήδη οι διάφοροι φίλοι της ομάδας και της ιδιοκτησίας να στηρίξουν τον Τούρκο τεχνικό.

Ο Τερίμ πήγε την «Πανάθα» στην Τούμπα με επιλογές που ξένισαν ακόμα και τους παίκτες του. Το είπε κομψά κι ο Κώτσιρας, ο οποίος υποστήριξε ότι βίωσε ένα άναρχο παιχνίδι.

Έτσι, το βίωσε μέσα απ’ τον αγωνιστικό χώρο ο παίκτης απ’ τη Μεγαλόπολη, που έγινε μέσος επί Φατίχ. Το βασικό πρόβλημα για τον προπονητή της Πανάθας είναι ότι οι παίκτες του δεν πολυκαταλαβαίνουν τις αλχημείες του.

Δεν είναι δικός μου χαρακτηρισμός. Απ’ το Κορωπί προήλθε κι έφτασε στα αφτιά μου. Επίσης είναι άσχημη η εικόνα που έβγαλε ο Τερίμ τόσο στη συνέντευξη Τύπου, όσο και στην ομιλία του προς τους παίκτες. Αν και τους είπε ότι μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο όλα μπορούν να μεταβληθούν υπέρ τους, επί της ουσίας το ύφος του έδειχνε να μην πολυπιστεύει τα λεγόμενά του.

Ο Φατίχ χρειάζεται την άμεση στήριξη του Αλαφούζου για να καταλάβουν οι παίκτες ότι ακόμα και αν αλλάξουν όλοι, ο προπονητής θα μείνει. Κι απ’ όσα ακούω και μαθαίνω, αυτό θα πράξει το αφεντικό όταν επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αμερική.

Έφτασε η στιγμή να βγουν οι παίκτες μπροστά

Previous article

Ανάρτηση με νοήματα του Παλάσιος (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.