0

Όσο «γυαλισμένα» έδειχναν τα μάτια των παικτών του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση της νίκης την ώρα του ντέρμπι των «αιωνίων» το βράδυ της Κυριακής (4/2) στη Λεωφόρο, άλλη τόσο γυαλάδα…εξέπεμπε (και) ο Φατίχ Τερίμ, ακόμα κι όταν πλέον τα φώτα άρχισαν να σβήνουν στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

O Τούρκος τεχνικός πανηγύρισε για δεύτερη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ έγραψε την πρώτη νίκη σε ντέρμπι και παιχνίδι εναντίον των «ερυθρόλευκων» σε 90 λεπτά, έπειτα από τη νίκη – πρόκριση (7-6) στα πέναλτι στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου στο «Καραϊσκάκη».

Με έντονα ζωγραφισμένα τα σημάδια της ικανοποίησης στο πρόσωπό του, ο κόουτς του Τριφυλλιού έκανε ιδιαίτερη μνεία στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι στον κόσμο του Παναθηναϊκού και στις ψυχολογικές…ντόπες που έδωσε στην ομάδα στο ξενοδοχείο πριν τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Έπειτα απ΄ την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου κι αμέσως μετά την επιβίβαση στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η κόρη του Μπουσέ, ο Τερίμ είδε δύο πιτσιρικάδες φίλους του Παναθηναϊκού να έχουν τα μάτια τους…καρφωμένα πάνω του.

Τότε χωρίς δεύτερη σκέψη έδωσε επί τόπου εντολή για χειρόφρενο, κατέβηκε απ΄το αμάξι και πόζαρε μαζί με τους μικρούς μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά και κατά την αποχώρησή του από τη Λεωφόρο, ο Τερίμ εισέπραξε το «ζεστό» χειροκρότημα των φίλων του Παναθηναϊκού επί της οδού Τσόχα (απέναντι από την Θύρα 8) με τον ίδιο να υψώνει το χέρι του έξω απ΄το παράθυρο και να τους ευχαριστεί.

H “ΑS” προτρέπει την Ρεάλ να ανανεώσει τους παίκτες της λόγω Παναθηναϊκού: «Προσοχή στην μεγάλη πράσινη απειλή»

Previous article

Τι ακούγεται για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.