0

Ο ντόρος που έχει προκαλέσει την φετινή σεζόν, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο ο Παναθηναϊκός, φαίνεται πως έχει θορυβήσει ολόκληρη την Ευρώπη.

O νέος αέρας που έχει φέρει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν την φετινή περίοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης ακόμα και σε ξένα αθλητικά μέσα μεγάλου βεληνεκούς.

Συγκεκριμένα η ισπανική “ΑS” σε σημερινό της δημοσίευμα με τίτλο: «Προσοχή στην μεγάλη πράσινη απειλή» αναφέρεται προφανώς στον Παναθηναϊκό και την έντονη δραστηριότητα του στις μεταγραφικές κινήσεις του ερχόμενου καλοκαιριού. Το συγκεκριμένο άρθρο κάνει αναφορά και στα λεγόμενα του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος κατά καιρούς έχει αναφέρει πως θέλει να επαναφέρει τους πράσινους στην κορυφή της Ευρώπης.

Όπως, λοιπόν, αναγράφεται μέσα στο δημοσίευμα της ισπανικής σελίδας, τα λεγόμενα του ισχυρού ιδιοκτήτη του τριφυλλιού, θα πρέπει να θορυβήσουν την Ρεάλ, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκα. Να σημειώσουμε, όσον αφορά την ομάδα του Τσους Ματέο, υπάρχουν πολλά συμβόλαια που ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι, μεταξύ άλλων του Έντι Ταβάρες και του Μάριο Χεζόνια, παίκτες με τους οποίους σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία έχει συνδεθεί ο Παναθηναϊκός.

Η κατάσταση του πανύψηλου σέντερ είναι γνωστή, καθώς ο Ταβάρες μπορεί να είναι χαρούμενος στην Ρεάλ, ωστόσο δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι στιγμής και όπως αναφέρει το άρθρο, οι πράσινοι ενδέχεται να κάνουν μια πρόταση στον παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήρι που θα μπορούσε να πιέσει ακόμη περισσότερο τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των Μαδριλένων και του σέντερ.

Επιπλέον, όσον αφορά την περίπτωση του Χεζόνια, είναι πάντα στην… πράσινη σκιά και κανείς δεν αμφιβάλει ότι το ερχόμενο καλοκαίρι το τριφύλλι ενδέχεται να του χτυπήσει την πόρτα, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα που ήταν χαρούμενος και αγαπήθηκε από τους φιλάθλους, όσο λίγοι. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε και την κίνηση του Χεζόνια στην αναμέτρηση της “Βασίλισσας” στο ΟΑΚΑ, με τον Κροάτη φόργουορντ να στέλνει ένα μήνυμα με χαρακτηριστικό νόημα… next year.

Η “ΑS”, λοιπόν προτρέπει τους ιθύνοντες των Μαδριλένων να ανανεώσουν άμεσα τους παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια τους, καθώς ο Παναθηναϊκός… καιροφυλακτεί στην γωνία.

Το «άρρωστο» σενάριο με τον Ολυμπιακό να παρακαλάει τον Παναθηναϊκό και τα δύσκολα για τους άλλους…

Previous article

H αναγνώριση των οπαδών και το… χειρόφρενο του Τερίμ στο «τρίτο ημίχρονο» του ντέρμπι

Next article

You may also like