0

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ σουτάρει με… ευστοχία βολών στο μπάσκετ, αποτελώντας επίσης και τον πλέον ικανό παίκτη της Super League στο να φέρνει τον εαυτό του σε θέσεις ιδανικής εκτέλεσης.

Η σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα; Ερωτική. Δεν αναδείχθηκε τυχαία πρώτος σκόρερ στο σουηδικό πρωτάθλημα το 2022, οδηγώντας την Χάκεν στον πρώτο τίτλο της ιστορίας της. Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι, για την ακρίβεια ήταν πάντα ένας δεινός εκτελεστής.

Από τους επιθετικούς εκείνους που μπορεί έξω από την περιοχή να μην σου κάνουν την διαφορά με το κράτημα μπάλας ή το συνδυαστικό τους παιχνίδι, και σίγουρα όχι από εκείνους που προκαλούν προβλήματα με την πίεση στον αντίπαλο στην πρώτη γραμμή άμυνας.

Ο Σουηδός, όμως, είναι killer. Στα τελευταία 16 μέτρα του γηπέδου αν πάρει την μπάλα σωστά, ξέρεις ότι οι πιθανότητες να σκοράρει είναι αυξημένες.

Στην πρώτη του σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο έμπειρος στράικερ κάνει… πλάκα στους αριθμούς μέχρι στιγμής, παρουσιάζει αδιανόητη ευστοχία που παραπέμπει σε εξαιρετικό σουτέρ βολών στο μπάσκετ.

Συγκεκριμένα: Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει 9 τελικές. Από αυτές τις 9, οι 8 ήταν on target, δηλαδή το 88.8%! Και από αυτές τις 9, οι 5 κατέληξαν στο αντίπαλο πλεκτό, δηλαδή το 55.5%! Όλα αυτά σε ροή αγώνα, χωρίς κανένα πέναλτι!

φφφ

Παράλληλα, μέχρι στιγμής αποτελεί και τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Super League, καθώς είναι ο μοναδικός που χωρίς να έχει εκτελέσει από την άσπρη βούλα, φέρνει τον εαυτό του σε εκτελέσεις ίσες με 1xGoal ανά ενενηντάλεπτο!

Ο Παναθηναϊκός έχει την ευτυχία να διαθέτει έναν τόσο ικανό φορ στο σκοράρισμα όπου μαζί με τον Ιωαννίδη και τον Σπόραρ, αποτελούν την πιο παραγωγική τριπλέτα του ελληνικού πρωταθλήματος στο ”9”, έχοντας προσφέρει στο σύνολο 19 γκολ.

Οκτώ ο Έλληνας στράικερ, 6 ο Σλοβένος και 5 ο Σουηδός…

Μπερνάρ: «Θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό ως πρωταθλητής»

Previous article

Ο Τερίμ έριξε τον Ντραγκόφσκι στα… βαθιά κι εκείνος ανταποκρίθηκε

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.