0

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης τάχθηκε υπέρ των όσων είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανέφερε στα social media ότι «δεν γίνεται σώνει και καλά να πρέπει να κερδίσουμε επειδή οι διαιτητές ήταν υπέρ μας» αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ και δη στο παιχνίδι με τον Άρη.

Δηλώσεις τις οποίες σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης με σχετική ανάρτηση στα social media όπου μεταξύ άλλων έγραψε χαρακτηριστικά: «Με ρωτάτε πως αισθανόμαστε μετά την χθεσινή νίκη ή ποια εικόνα μου ήρθε στο μυαλό με το τέλος του αγώνα.

Η απάντηση είναι: υπερηφάνεια για το πρώτο ερώτημα και η παρακάτω εικόνα για το δεύτερο ερώτημα. Είναι η βαθμολογία όταν τον Δεκέμβριο του 2019 ο Α.Σ. ΑΡΗΣ – ARIS A.C. (Official) πήρε την απόφαση να αναλάβει, να συσπειρώσει, να εμπνεύσει, να κινητοποιήσει, να οργανώσει όλες τις δυνάμεις που ήθελαν να βοηθήσουν το τμήμα.

Χαμηλά τη μπάλα λοιπόν, να είμαστε ταπεινοί, ενωμένοι, συσπειρωμενοι γύρω από όλους τους θεσμούς του συλλόγου ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Μη ξεχνάτε, πολύ εύκολα μπορούμε να ξαναβρεθούμε στο 2019. Κοιτάξτε την φωτογραφία και αποφασίστε.

ΥΣ.: Εννοείται ότι συμφωνώ με τις δηλώσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τις πιστεύω κιόλας γιατί είναι αυθεντικός. Το ελληνικό μπάσκετ θα γίνει καλύτερο αν όλοι μπορούν να νικήσουν όλους. Δεν είναι ανάγκη με το ζόρι να νικά ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Οι ήττες κάνουν καλό.

 

Ο Τερίμ έριξε τον Ντραγκόφσκι στα… βαθιά κι εκείνος ανταποκρίθηκε

Previous article

Γκραντ: «Πρέπει να παίξεις το ρόλο σου και όσο μεγαλώνει αυτός θα εξελιχθείς σε σταρ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.