0

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό από τον Τάσο Νικολογιάννη. Τα πλάνα του Τερίμ, πώς θα μπει το «τριφύλλι» στο ματς.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται το απόγευμα της Κυριακής (11/02, 17:00) στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, προκειμένου να… δει ήσυχος στη συνέχεια το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ!

Ο Φατίχ Τερίμ, θυμίζουμε, άφησε αρκετούς βασικούς παίκτες εκτός αποστολής, θέλοντας να δώσει ανάσες στην ομάδα ενόψει των αναμετρήσεων Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Τιν Γεντβάι, Γουίλιαν Αράο, Άνταμ Τσέριν και Αϊτόρ, μαζί, φυσικά, με τους τραυματίες Φίλιπ Τζούριτσιτς και Φώτη Ιωαννίδη.

Μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ των «πράσινων», ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε πως οι τρεις πρώτοι, δηλαδή οι Γεντβάι, Αράο, Τσέριν, έμειναν εκτός από τον Τούρκο προπονητή, προκειμένου να τους έχει ετοιμοπόλεμους στο μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης, ενώ ο Αϊτόρ, όπως υπογράμμισε, φαίνεται να είναι πιο πίσω στις επιλογές του Τούρκου προπονητή. Μετέφερε την πιθανή 11άδα, με την οποία αναμένεται να παραταχθεί το «τριφύλλι» και σημείωσε ότι η ομάδα θα μπει στο γήπεδο για να πιέσει τον Πανσερραϊκό και να βάλει γρήγορα ένα γκολ.

Ακούστε το ρεπορτάζ από τον Τάσο Νικολογιάννη:

 

Αυτός ο παίκτης του Παναθηναϊκού τα σπάει!

Previous article

Σε κάθε επίπεδο είναι ακόμη στην αρχή

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.