0

Αναλυτικά η ατομική κριτική των Πρασίνων στις Σέρρες: 

Γιούρι Λοντίγκιν    7
Μετά από καιρό επέστρεψε κάτω από τα γκολπόστ και είχε θετική παρουσία, έστω κι αν δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές. Στην επανάληψη είχε μία πολύ σημαντική ενέργεια, διαβάζοντας σωστά τη φάση πριν βρεθεί σε θέση βολής παίκτης του Πανσερραϊκού.

Γιώργος Βαγιαννίδης    6
Επανήλθε μετά τον τραυματισμό του ο νεαρός δεξιός μπακ. Αρκετά ορεξάτος και με τις γνωστές κούρσες του στο πρώτο μέρος. Έπεσε η απόδοσή του στην επανάληψη.

Σαμέτ Ακαϊντίν    6
Θετικό το πρόσημο του Τούρκου στόπερ. Πολύ μαχητικός, λίγες οι μονομαχίες που έχασε και δεν στοίχισε καμία στην ομάδα του. Φαίνεται ότι αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του.

Βίτορ Ούγκο    6
Είχε ακόμα μία φορά τον ρόλο του λίντερ στα μετόπισθεν, με την ευθύνη να βγάζει την μπάλα μπροστά. Έκανε 2-3 λάθη, αλλά είχε και κάποιες σημαντικές επεμβάσεις ο Βραζιλιάνος στόπερ.

Χουάνκαρ    6
Δεύτερο σερί ματς πήρε φανέλα βασικού ο Ισπανός αριστερός μπακ. Δεν υπέπεσε σε ιδιαίτερα λάθη, στο α’ μέρος είχε κι αρκετά ανεβάσματα, δίχως πάντως να αξιοποιηθούν οι σέντρες του.

Κάρλος Ζέκα    6
Αρκετά τρείματα από τον Ελληνο-πορτογάλο μέσο. Με το γνωστό πάθος του και τη μαχητικότητα που μας έχει συνηθίσει. Κάλυψε χώρους, δεν απέφυγε μεν και κάποια λάθη, αλλά είναι θετικό το πρόσημό του.

Τόνι Βιλένα    6
Σχετικά καλό πρώτο ημίχρονο από τον Βέλγο χαφ, είχε μάλισα και μία τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά κι ακόμη μία στην επανάληψη, όπου φάνηκε πάντως να κουράζεται κι έκανε διαχείριση των δυνάμεών του.

Μπερνάρ 8
Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στις Σέρρες. Δεύτερο σερί πολύ καλό ματς του Βραζιλιάνου, που πιστώνεται και τις δύο ασίστ στα γκολ των Πρασίνων. Στη δεύτερη μάλιστα ήταν εκείνος που πίεσε κι έκλεψε την μπάλα. Μπορούσε και τρίτη, αν μετέτρεπε σε γκολ ο Βιλένα το τετ α τετ που είχε. Έδωσε βοήθειες και αμυντικά. Πολύ γεμάτη εμφάνιση,

Σεμπάστιαν Παλάσιος    7
Δεύτερη σερί καλή εμφάνιση από τον Αργεντινό, αυτή τη φορά συνδυάστηκε και με γκολ, κάνοντας το 0-ς των Πρασίνων. Πολλές μάχες σε ακόμη ένα ματς από τον Παλάσιος, πήρε πρωτοβουλίες, κέρδισε αρκετές μάχες. Δεδομένα εκ των διακριθέντων κι ας έπεσε η απόδοσή του στο β’ μέρος.

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς    7
Ήταν εκείνος που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Παναθηναϊκού στις Σέρρες κι αυτό από μόνο του καθιστά εξαιρετικά σημαντική την παρουσία του. Κέρδισε μάλιστα ο ίδιος το κόρνερ από το οποίο σκόραρε με δύσκολη κεφαλια. Έδειξε γενικά αρκετά ορεξάτος, αντικαταστάθηκε λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας.

Αντράζ Σπόραρ    6
Με πολλή διάθεση ο Σλοβένος επιθετικός, κυνήγησε αρκετές μπάλες, πάλεψε με τα στόπερ του Πανσερραϊκού, ωστόσο δεν τροφοδοτήθηκε σωστά τις περισσότερες φορές κι έτσι δεν βρέθηκε σε θέση βολής.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Γιάννης Κώτσιρας    6
Πήρε ανάσες αυτή τη φορά, μπαίνοντας στο 57′ αντί του Βέρμπιτς. Πρόλαβε παρά ταύτα να κάνει πράγματα ο 31χρονος άσος, είχε και μία καλή ευκαιρία για να σκοράρει.

Δημήτρης Λημνιός    6
Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, ωστόσο έβγαλε πολύ ενθουσιασμό και ενέργεια. Από δική του πολύ καλή προσπάθεια, ξεκίνησε το 0-3.

Ντάνιελ Μαντσίνι    6
Αγωνίστηκε πολύ λίγο, μπαίνοντας στο φινάλε, ωστόσο πρόλαβε να δημιουργήσει το τρίτο γκολ της ομάδας του, αν και του “έκλεψε” τη δόξα ο Γερεμέγεφ.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ    7
Είναι απίστευτη η επαφή του με τα δίχτυα, έστω και με… καραμπόλα. Κάπως έτσι μπορεί να μπήκε στο 89′ στο ματς στις Σέρρες, αλλά πρόλαβε να χριστεί σκόρερ μετά από μόλις δύο λεπτά! Κι αυτό ήταν το έκτο του σε μόλις οκτώ εμφανίσεις στο πρωτάθλημα!

Μπαρτ Σένκεφελντ    –
Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός 0-3: Άνετο πέρασμα από τις Σέρρες με τριάρα!

Previous article

Τα στατιστικά του Γερεμέγεφ θυμίζουν… Κέντρικ Ναν: Έξι γκολ σε οκτώ τελικές στο τέρμα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.