0

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ βρήκε δίχτυα γι’ ακόμη μία φορά, με το ποσοστό των τελικών του που καταλήγουν στην εστία να θυμίζει περισσότερο μπάσκετ παρά ποδόσφαιρο!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανσερραϊκού με 3-0, στις Σέρρες, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το τρίτο γκολ των «πρασίνων» πέτυχε ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος έστω και με μεγάλη δόση τύχης βρήκε ξανά δίχτυα, αποδεικνύοντας πως έχει πολύ μεγάλη επαφή με το γκολ. Μάλιστα, είναι τρομερό το ποσοστό του Σουηδού στράικερ, ο οποίος έχει στείλει τις περισσότερες από τις τελικές προσπάθειές του στα δίχτυα!

Συγκεκριμένα, ο Γερεμέγεφ έχει 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, και μάλιστα σε μόλις 280 λεπτά συμμετοχής. Τα γκολ αυτά έχουν έρθει σε μόλις 10 τελικές προσπάθειες, κάτι που σημαίνει πως το 60% των σουτ του Σουηδού έχουν καταλήξει στα δίχτυα. Κάπως έτσι, ο στράικερ του «τριφυλλιού» πετυχαίνει μέχρι στιγμής 1 γκολ ανά 27 λεπτά.

Νικολογιάννης: «Σοβαρή εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό, άψογη διαχείριση από τον Τερίμ»

Previous article

Τα δεδομένα με το συμβόλαιο του Παλάσιος και το μέλλον του

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.