0

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά συμβόλαια παικτών που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και ένα εξ αυτών είναι του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Υπάρχουν συμβόλαια παικτών στον Παναθηναϊκό, που εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι και το μέλλον τους δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Έως τώρα, είναι γνωστό πως ο Μπερνάρ δεν θα συνεχίσει στα πράσινα, καθώς συμφώνησε με τον Ατλέτικο Μινέιρο, θέλοντας να επιστρέψει στην πατρίδα του, ενώ δεδομένα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα αποχωρήσει κι αυτός.

Από κει και πέρα, ένα από τα συμβόλαια που λήγουν είναι αυτό του Σεμπάστιαν Παλάσιος, για τον οποίο έχουν γραφτεί πολλάκις αρκετά δημοσιεύματα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «LiveSport», οι «πράσινοι» δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμη μαζί του, συνεπώς δεν του έχει κατατεθεί κάποια πρόταση ανανέωσης.

Όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός εξτρέμ δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τον Παναθηναϊκό και σύντομα θα αρχίσει να εξετάζει τις επιλογές του. Μία εξ αυτών θα μπορούσε να είναι το «τριφύλλι», εφόσον υπάρξει η πρόθεση της ομάδας για να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Εάν δεν αλλάξει κάτι από τα τωρινά δεδομένα, ο Παλάσιος διανύει τους τελευταίους του μήνες στο «τριφύλλι».

Ούτε… τρίποντα να ήταν: Το απίστευτο ποσοστό ευστοχίας του Γερεμέγεφ!

Previous article

Παναθηναϊκός Β’ – Χανιά 0-2: Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό Β’ που παραμένει στην «ουρά»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.