0

Τα Χανιά επικράτησαν εκτός έδρας του Παναθηναϊκού Β’ με 2-0 και διατηρήθηκαν στη 2η θέση του Νοτίου Ομίλου της SL2, με τους «πράσινους» να παραμένουν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Νικηφόρα πέρασαν τα Χανιά από τη Λιβαδειά, εκεί όπου έλαβε χώρα το ματς με τον Παναθηναϊκό Β’, με την κρητική ομάδα χάρις στο 0-2 να διατηρείται στη 2η θέση του Νοτίου Ομίλου της SL2. Αντίθετα οι «πράσινοι» που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 57′ παρέμειναν σε δύσκολη θέση, μόλις έναν βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Τα Χανιά έφτασαν κοντά στο προβάδισμα με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όμως το σουτ του Κατσούρρι σταμάτησε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα λίγο αργότερα έχασαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα με τον Μάναλη να αστοχεί σε πέναλτι στο 57′, σε μια φάση στην οποία ο Παναθηναϊκός Β’ έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Προδρομίτης έδιωξε την μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή αντικρίζοντας την κόκκινη.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μαζουλουξής στο 62′ έκανε το 0-1 με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με τον Βουό στο 87′ ξανά με κεφαλιά να βρίσκει δίχτυα και να σφραγίζει τη νίκη των Χανίων με 0-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β: Ξενόπουλος,Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος (70΄ Φρόκου), Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (77΄ Νταμπίζας), Κρυπαράκος (70΄ Ταβάρες), Προδρομίτης, Λάμψιας (77΄ Μαντσίνι), Μπιλάλ (55΄ Καραμπάς)

Χανιά: Κλέιμαν, Κατσούρρι (55΄ Πεϊος), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σερβιλάκης, Ντίαζ, Λεμονής, Τσέλιος (66΄ Τσορνομάζ), Ελευθεριάδης (81΄ Κόλα), Μάναλης (81΄ Βουό), Μάνος (81΄ Μανουσάκης)

Τα δεδομένα με το συμβόλαιο του Παλάσιος και το μέλλον του

Previous article

Εύκολα, όμορφα και απλά με υπογραφή Μπερνάρντ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.