0

Ο Παναθηναϊκός έχει έναν… μεταμορφωμένο Τιν Γεντβάι στις τάξεις του, καθώς έχει ηγηθεί στα μετόπισθεν και βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία αγωνιστικά.

Ο Τιν Γεντβάι έχει αλλάξει πλήρως την εικόνα του, από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στη φυσική του θέση ως δεξί στόπερ. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έχει προσφέρει σταθερότητα στην άμυνα του Παναθηναϊκού και ανά παιχνίδι φαίνεται καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ηγετική στάση στα μετόπισθεν.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που έχει προσφέρει πολλά στο «τριφύλλι», αποτελεί εξίσου έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή για τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει να αγωνιστεί ως βασικός από το παιχνίδι με τον Βόλο, όταν ήταν ακόμη προπονητής ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Φατίχ Τερίμ τον έχει παραγκωνίσει, αλλά καθαρά για αγωνιστικούς λόγους. Η αγωνιστική άνοδος του Γεντβάι, δεν επιτρέπει στον Τούρκο τεχνικό να τον αντικαταστήσει, καθώς αμφότεροι μπορούν να αγωνιστούν μόνο στη δεξιά πλευρά από το κέντρο της άμυνας. Δεδομένα, ο Ολλανδός θα μπορούσε να αξιοποιηθεί στο ροτέισον αντί του Ακαϊντίν, αλλά έως τώρα ο Τερίμ δείχνει πως προτιμά να αξιοποιεί τα στόπερ του ανά… δίδυμα (πέρα από τον Αράο), όταν πραγματοποιεί ροτέισον, με σκοπό τη συνοχή τους. Θεωρητικά, λοιπόν, ο Σένκεφελντ αποτελεί τον 5ο στόπερ στην ιεραρχία, αλλά είναι στο χέρι του να το γυρίσει, καθώς ανταγωνίζεται ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει ως δανεικοί με οψιόν αγοράς, ενώ ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη μία χρονιά στην ομάδα.

Από κει και πέρα, ο Γεντβάι είναι ένας από τους παίκτες που έχει αποκτηθεί ως δανεικός από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, αλλά ο Παναθηναϊκός διατηρεί οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Η ρήτρα ανέρχεται στο ποσό του 1.5 εκατ. ευρώ, το οποίο είναι ιδιαίτερα προσιτό για τον Κροάτη στόπερ, που διανύει τα 28 του χρόνια και φαίνεται να έχει βρει τα πατήματά του. Άλλωστε, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ρόμα και Μπάγερν Λεβερκούζεν, έχοντας εμπειρία από μεγάλους συλλόγους και κορυφαία πρωταθλήματα. Με βάσει τη… μεταμόρφωσή του, οι «πράσινοι» πρέπει να τον αποκτήσουν με μόνιμη μεταγραφή και να επενδύσουν πάνω του για το χτίσιμο της αμυντικής γραμμής.

Ο Παναθηναϊκός τις περισσότερες νίκες στην Τούμπα!

Previous article

Ο Φατίχ Τερίμ δείχνει να τον πιστεύει

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.