0

Ο Φατίχ Τερίμ είδε τον Αντράζ Σπόραρ να επιστρέφει στα γκολ μετά από περίπου έναν μήνα και σε ένα κομβικό σημείο για τους στόχους του Παναθηναϊκού.

Ο Αντράζ Σπόραρ σκόραρε το νικητήριο γκολ του Παναθηναϊκού στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ κι επέστρεψε στα τέρματα, μετά τα δύο γκολ που είχε σημειώσει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις αρχές του Ιανουαρίου.

Ο Σλοβένος επιθετικός, για ακόμη ένα παιχνίδι, ήταν ιδιαίτερα κακός, έως τη στιγμή που κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Απ’ όταν σκόραρε, ο Σπόραρ απελευθερώθηκε στον αγωνιστικό χώρο και άγγιξε δεύτερο τέρμα με όμορφη κίνηση μέσα στην περιοχή, με τον Κοτάρσκι να απομακρύνει ενστικτωδώς. Μάλιστα, είχε ακόμη μία τελική, με δυνατό σουτ που έκανε έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ.

Ο 29χρονος επιθετικός έλειπε από την αγωνιστική δράση για περίπου τέσσερα παιχνίδια και πλέον καλείται να βρει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς. Ο Σπόραρ δεν έχει ικανοποιήσει με τις επιδόσεις του, ωστόσο ο Φατίχ Τερίμ δείχνει να τον πιστεύει, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, δίνοντάς τους κίνητρο για να δουλέψουν σκληρά και να τεθούν στη διάθεσή του.

Ο Τούρκος τεχνικός έχει την ευχέρεια να έχει στη διάθεσή του τρεις επιθετικούς που έχουν επαφή με τα δίχτυα, αλλά δεδομένα ο Παναθηναϊκός αναμένει περισσότερα από τον Σπόραρ, για τον οποίο είχαν δαπανηθεί 3.5 εκατ. ευρώ, έτσι ώστε να αποκτηθεί. Παρ’ όλα αυτά, ο ανταγωνισμός έχει δείξει πως λειτουργεί υπέρ του ως προς τη βελτίωση και την.. αφύπνιση, Η συνέχεια είναι δύσκολη και απαιτητική, επομένως κάθε ποδοσφαιριστής είναι χρήσιμος, ειδικότερα όταν θεωρείτο από τους πιο σημαντικούς της ομάδας, ανεξάρτητα από το αν έχει καλύψει τις προσδοκίες των «πρασίνων».

Πηγή: prasinoforos.gr

 

 

Ο μεταμορφωμένος Γεντβάι και η προοπτική του καλοκαιριού

Previous article

Ξεσάλωσε ο Τσουκαλάς: «Όχι Μπακασέτας, Μπακαπέφτας!» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.