0

Αναλυτικά η ατομική κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού: 

Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι    4
Δύο φορές χρειάστηκε να επέμβει ουσιαστικά στο ματς, καμία δεν αποσώβησε τον κίνδυνο για την εστία του, επιτρέποντας ισάριθμα γκολ στη Λαμία. Ιδίως στο δεύτερο, μπορούσε να έχει πολύ καλύτερη αντίδραση.

Γιώργος Βαγιαννίδης    5
Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Μπορεί να είχε διάθεση και αρκετά ανεβάσματα ως συνήθως, αλλά οι περισσότερες επιθετικές του προσπάθειες έμειναν ημιτελείς, έστω κι αν πιστώνεται την ασίστ στο 2-2.

Βίτορ Ούγκο    4
Πολύ κακό βράδυ και από τον Βραζιλιάνο. Δεν… υπάρχει σε κανένα από τα δύο γκολ που πετυχαίνει η Λαμία. Στο πρώτο σκόραρε ανενόχλητος ο Καρλίτος και στο δεύτερο ο Τσιλούλης.

Σαμέτ Ακαϊντίν    3
Μπορεί να κερδίζει την αποβολή του Μαρτίνεθ από ο 39′, αλλά αυτή ήταν και η μοναδική ουσιαστικά θετική στιγμή του στο ματς. Κάκιστο βράδυ, έχει ευθύνη και στα δύο γκολ. Το πρώτο ξεκινάει από δικό του λάθος, στο δεύτερο είναι εκτός θέσης.

Χουάνκαρ    5
Άτυχος ο Ισπανός αριστερός μπακ, καθώς τραυματίστηκε στο 23′ κι έγινε αναγκαστική αλλαγή. Μέχρι εκείνο το σημείο δεν ήταν κακός, αλλά…

Ρούμπεν Πέρεθ    5
Προσπάθησε, έτρεξε, αλλά αμυντικά εκτέθηκε ο Παναθηναϊκός και θα έπρεπε να έχει κι αυτός πολύ καλύτερες αντιδράσεις. Επιθετικά δεν έδωσε πράγματα.

Τόνι Βιλένα    5
Λίγα πράγματα από τον Ολλανδό μέσο, που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Επιθετικά δεν μπόρεσε προσφέρει, κράτησε τη θέση του μεν, αλλά μέχρι εκεί.

Μπερνάρ    7
Από τους ελάχιστους διασωθέντες ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός. Όχι μόνο για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά και για τη γενικότερη παρουσία του. Έμπαινε μέσα σε όλες τις φάσεις, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν οι σέντρες του.

Ντάνιελ Μαντσίνι    6
Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης. Ταλαιπώρησε κι άλλες φορές την άμυνα της Λαμίας, είχε και ακόμα μία εξαιρετική πάσα στον Σπόραρ, με το δοκάρι να του στερεί άλλη μία ασίστ. Πλην όμως, το 2-2 της Λαμίας ξεκινάει από δικό του λάθος.

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς –
Πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις για 14 λεπτά καθώς ήταν η πρώτη αναγκαστική αλλαγή του Παναθηναϊκού, αποχωρώντας με μυικό πρόβλημα.

Αντράζ Σπόραρ    5
Ξεκίνησε το ματς με δοκάρι ο Σλοβένος επιθετικός, αλλά όσο περνούσε η ώρα, τόσο χανόταν από το ματς. Εν τέλει δεν βοήθησε καθόλου.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αϊτόρ    4
Μπήκε στο 14′ αντί του Βέρμπιτς, επιστρέφοντας έπειτα από απουσία τεσσάρων αγώνων, αλλά ήταν αναιμική η παρουσία.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς    5
Αμυντικά ήταν μάλλον καλύτερος από τους υπόλοιπους της τετράδας. Επιθετικά προσπάθησε, είχε αρκετές καλές σέντρες και 1-2 καλά σουτ, αλλά πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Δημήτρης Λημνιός    5
Πέρασε στο 78′ αντί του Μαντσίνι ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Γιάννης Κώτσιρας    6
Κι εκείνος πέρασε στο 78′ και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να γίνει ο ήρωας του αγώνα, με τη μία προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ    7
Εκείνο για το οποίο πέρασε στο ματς, το έκανε. Έβαλε το 7ο γκολ του σε εννιά εμφανίσεις στο πρωτάθλημα! Βρέθηκε μέσα και σε άλλες φάσεις ο Σουηδός επιθετικός.

Γερεμέγεφ: «Έπρεπε να είχαμε νικήσει, μοιάζει σαν ήττα το αποτέλεσμα»

Previous article

«Έκρηξη» Αλαφούζου: «Είναι ντροπή, ομάδες στην Ελλάδα έχουν θυγατρικές – Άχρηστο το Υπουργείο Αθλητισμού!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.