0

«Έκρηξη» Αλαφούζου μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στη Λεωφόρο. Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού μίλησε στην κάμερα της Cosmote και έκανε λόγο για ομάδες με θυγατρικές αλλά και για το υπουργείο αθλητισμού, το οποίο χαρακτήρισε άχρηστο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος:

«Θέλω να διαμαρτυρηθώ για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, για να έχει κόσμο και επιτυχία πρέπει να έχουν όλες οι ομάδες τις ίδιες συνθήκες. Εδώ έχουμε ομάδες με θυγατρικές ομάδες. Έχουμε διαιτητές οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο, είτε φοβούνται είτε για οτιδήποτε δεν θέλουν να σφυρίξουν εμας και να μας σφυρίξουν πέναλτι επειδή όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν πως παίρνουμε πέναλτι.

Αν θέλετε ειδικά σήμερα, εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι έχουμε τεράστιο θέμα που αποδεικνύει την απόλυτη προκατάληψη της διαιτησίας με τις καθυστερήσεις που έδωσε. Τα πέντε λεπτά που έδωσε ήταν αστεία. Το λέω για την ΚΕΔ και όλους, είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει.

Ως κερασάκι στην τούρτα έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης. Έχουμε ένα άχρηστο υπουργείο αθλητισμού το οποίο δεν ξέρει τι κάνει. Δεν πάει καθόλου καλά η κατάσταση, δυστυχώς»

Κριτική Παναθηναϊκού: Άμυνα-παρωδία….

Previous article

Μαντσίνι: «Να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.