0

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μίλησε στη Magic Euroleague για την περίπτωση του Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος έκανε υπερπροσπάθεια για να επιστρέψει και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στη Magic Euroleague:

«Ο Βιλντόζα πράγματι βιαζόταν και έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει όσο δυνατόν νωρίτερα και αυτό τον τιμάει. Έβαλε την υγεία του σε κίνδυνο, γιατί ο Παναθηναϊκός σε εκείνο το χρονικό διάστημα, πριν από δύο βδομάδες, είχε δύο γκαρντ ουσιαστικά. Έπαιζε με τον Ναν και τον Γκραντ.

Έκανε υπερπροσπάθεια για να επιστρέψει και στο ματς με τη Ζαλγκίρις έπαιξε 16 λεπτά τότε. Δεν ήταν καλός, προφανώς γιατί δεν ήταν στο 100% έτοιμος. Περίμεναν όλοι να βρει τον ρυθμό του, αλλά νομίζω ότι η συμμετοχή του δημιούργησε έναν μικρό ερεθισμό στο γόνατό του και το κακό παράγινε όταν στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν την αναχώρηση για Ηράκλειο, είχε μία σύγκρουση με έναν συμπαίκτη του στο ίδιο σημείο και μάλιστα υπήρχε μία ανησυχία εκείνες τις ημέρες για το αν μπορεί να έχει υποστεί ξανά ίδια ζημιά. Όμως, η εξέταση που έκανε δείχνει ότι δεν υπάρχει κάποιο πολύ σοβαρό θέμα, αλλά το γόνατό του είχε πρηστεί και δεν ήταν σε θέση να συμμετάσχει.

Νομίζω ότι δεν είναι κάτι που αυτή τη στιγμή ανησυχεί σοβαρά, αλλά δεν είναι και σε θέση να πω σήμερα πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να επιστρέψει».

 

Παναθηναϊκός ενόψει ΠΑΟΚ: «Πάμε να φτιάξουμε μία ατμόσφαιρα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ» – Κόλαση η Λεωφόρος!

Previous article

Σαν σήμερα το ντέρμπι του ”κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη” (Pics/Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.