0

Σαν σήμερα το 2011, στο «Γ. Καραϊσκάκης» γράφτηκε μία από τις πιο «μαύρες» σελίδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι αντιμέτωποι στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε ένα παιχνίδι που είχε όλα τα… στραβά. Απανωτά διαιτητικά… λάθη κατά του Παναθηναϊκού από τον διαιτητή Καλόπουλο και τους επόπτες Τρύφωνα και Σαραϊδάρη, «ντου» των οπαδών των Πειραιωτών και ξύλο με τους παίκτες του «τριφυλλιού»

Ας τα πάρουμε χρονικά. Στο 44ο λεπτό με το σκορ 1-0, ο Σωτήρης Νίνης πιέζει τον Βασίλη Τοροσίδη στην περιοχή του Ολυμπιακού. Ο τελευταίος κάνει χέρι, αλλά ο Καλόπουλος δίνει επιθετικό φάουλ μετά από βουτιά του παίκτη των «ερυθρόλευκων».

Τα «μικροσφυρίγματα» κατά του Παναθηναϊκού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πολλά, όμως στο 82′ ήταν το… αποκορύφωμα. Ο Κώστας Κατσουράνης, μετά από πάσα του Ζιλμπέρτο Σίλβα, έστειλε προ κενής εστίας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2, όμως ο Τρύφωνας σήκωσε το σημαιάκι του, παρά το γεγονός ότι ο μέσος του Παναθηναϊκού καλυπτόταν από τη μισή ομάδα του Ολυμπιακού.

 

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Τζιμπούρ κάνει το 2-1, με τον Πάντελιτς ο οποίος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ να επηρεάζει ξεκάθαρα τη φάση, όμως ο έτερος βοηθός Σαραϊδάρης δεν… είδε τίποτα.

Μετά το τέλος του αγώνα συνεχίστηκαν τα έκτροπα, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να χτυπούν τους Σισέ, Λέτο, Γκοβού, Καντέ και Σαριέγκι, οι οποίοι αντέδρασαν για να αμυνθούν.

 

 

Έβαλε σε… κίνδυνο την υγεία του ο Βιλντόζα, γιαυτό δεν έπαιξε

Previous article

Ο… άφαντος Χουάντσο και η λάθος επιλογή του Αταμάν!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.