0

Κλειδί για την κατάκτηση του στόχου είναι η βελτίωση στην άμυνα και η συνέχιση του εντυπωσιακού σερί του Παναθηναϊκού.

Ένα εντυπωσιακό σερί σταμάτησε για τον Παναθηναϊκό στο ισόπαλο 2-2 με τη Λαμία στη Λεωφόρο για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Παναθηναϊκός, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, είχε χτίσει ένα σερί που μετρούσε 4 συνεχόμενες νίκες υπό την καθοδήγηση του Φατίχ Τερίμ και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάποιο τέρμα. Στοιχείο που μας έδειχνε αυτό που λέγαμε, ότι ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί στο αμυντικό του τρανζίσιον.

Το σερί ξεκίνησε από την πρόκριση επί του Ατρομήτου για τον θεσμό του Κυπέλλου με 0-2, που του εξασφάλισε πρόκριση στα ημιτελικά. Στη συνέχεια, κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό με σκορ 2-0 στη Λεωφόρο. Κατάφερε εύκολα ένα διπλό σε μια δύσκολη έδρα της επαρχίας απέναντι στον Πανσερραϊκό με σκορ 0-3. Για τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ στη “καυτή” Τούμπα, κατάφερε να την παγώσει και να είναι η πρώτη ομάδα που παίρνει διπλό στη Θεσσαλονίκη με σκορ 0-1.

Το πιο βασικό στοιχείο της φετινής σεζόν είναι ότι ο Παναθηναϊκός σκοράρει ασταμάτητα ακόμα και σε βραδιές που δεν θα πάρει αποτέλεσμα. Θα καταφέρει να βρει γκολ όπως έγινε και με τη Λαμία, αλλά και σε πιο δύσκολες έδρες όπως της ΑΕΚ, όπως έγινε στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, επίσης στο Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και σε ευρωπαϊκές βραδιές όπως με τη Βιγιαρεάλ.

Το εντυπωσιακό…17

Ο Παναθηναϊκός, μετά το ματς με τον ΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη και την ήττα με 0-2, οι πράσινοι σε 18 αγώνες έχουν σκοράρει σε 17… εντυπωσιακό! Ενώ απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, που δεν σκόραρε στο Καραϊσκάκης, πήρε όμως μια μεγάλη πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Σε όλα τα πέναλτι ήταν εύστοχος και όλα τα σουτ πήγαν On target.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει δείγματα της φετινής σεζόν στο επιθετικό του κομμάτι από την αρχή της χρονιάς υπό την καθοδήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και στη συνέχεια με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο. Κάτι όμως που στο πρώτο μισό της σεζόν δεν συνέβαινε στο αμυντικό κομμάτι, με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει λάθη και να δέχεται εύκολα τέρματα. Κάτι που βλέπουμε ότι έχει βελτιωθεί με τον Τούκο τεχνικό και αν συνεχίσει να βελτιώνεται και άλλο, ο Παναθηναϊκός θα έχει κλειδώσει πρωτάθλημα και κύπελλο.

 

Νικολογιάννης: «Τα τετ-α-τετ του Τερίμ και ο αντικαταστάτης του Πέρεθ στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού»

Previous article

Αθανασίου: «Οι σκέψεις του Τερίμ για την ενδεκάδα με ΠΑΟΚ – Να είναι πολύ προσεκτικός ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.