0

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε στα πλάνα του Φατίχ Τερίμ για την ενδεκάδα, παραθέτοντας τα διλήμματα του Τούρκου τεχνικού, σε άμυνα κέντρο και κορυφή της επίθεσης, ενώ ξεκαθάρισε αρχικά ότι ο Φώτης Ιωαννίδης πιθανότατα θα είναι στον πάγκο στην αρχή του ματς και ότι σε περίπτωση που η ποινή του Τάσου Μπακασέτα μειωθεί, ο αρχηγός της Εθνικής θα είναι δεδομένα βασικός.

«Θα τα δώσει όλα ο Παναθηναϊκός για να πάρει την πρόκριση. Έχει κάνει τη μισή δουλειά. Λείπει ο Ρούμπεν και το ένα ενδεχόμενο είναι να παίξει “εξάρι” ο Αράο και ο Ούγκο δίπλα στον Γέντβαϊ, είτε να παίξει ο Αράο στόπερ και ο Κώτσιρας χαφ, με τον Βαγιαννίδη δεξί μπακ. Μπερνάρ και Τσέριν, Παλάσιος θα είναι δεξιά και παίζεται για την κορυφή της επίθεσης ανάμεσα σε Γερεμέγεφ-Σπόραρ. Ο Ιωαννίδης θα μου προξενήσει έκπληξη αν ξεκινήσει βασικός».

Τέλος ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε και στο βροντερό «παρών» που θα δώσει ο κόσμος στο γήπεδο της Λεωφόρου, τονίζοντας ότι όσοι βρεθούν στις κερκίδες θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί: «Να είναι πολύ προσεκτικός ο κόσμος στις κερκίδες και να μην απαντήσει σε καμία πιθανή πρόκληση. Την έχει “πατήσει” από παραβατικές συμπεριφορές στο παρελθόν».

Το πράσινο σερί, το εντυπωσιακό 17, η εσωτερική αλλαγή που κλειδώνει… νταμπλ

Previous article

Καπογιάννη: «Κατακτήσαμε πανάξια το Κύπελλο – Έχουμε την υποστήριξη από όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.