0

Αθλητική εφημερίδα… κατακεραυνώνει τον Παναθηναϊκό και αμφισβητεί ακόμα και τα οφέλη από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «LiveSport»:

«Δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνει, τελικά, καλό στον Παναθηναϊκό η πρόκριση στον τελικό. Κατανοητά όλα αυτά τα έξαλλα που έγιναν στο τέλος, αλλά μεγάλος και ο κίνδυνος να κρύψουν τις αδυναμίες που εμφανίστηκαν. Στο συγκεκριμένο ματς, η ομάδα δεν κυνήγησε τίποτα. Αφέθηκε από την αρχή ως το τέλος στις διαθέσεις του ΠΑΟΚ και έγινε παιχνιδάκι στα χέρια του, σε σημείο να αναρωτιέσαι γιατί κατέβηκε στο γήπεδο! Δεν έβγαλε ίχνος αντίδρασης σε κανένα σημείο του αγώνα.

Αντίθετα, κάθισε να μετρήσει πόσα θα φάει προτού φύγει από το γήπεδο. Δεν ξέρω ποια θα ήταν η κατάσταση σήμερα, αν γινόταν το φυσιολογικό και έτρωγε τέσσερα. Αν δεν καθόταν η φάση στον Λημνιό που άλλες εκατό φορές να κάνει εκείνο το σουτ, αποκλείεται να το βάλει από την ίδια θέση και κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Ήταν η στιγμή που έβλεπες καθαρά ότι όλοι περίμεναν τη λήξη, παραδομένοι στη μοίρα τους…

Ακατανόητη και η κίνηση του Αλαφούζου να μοιράσει 500 χιλιάρικα σε όλους. Στην προκειμένη περίπτωση ολόκληρο το ποσό πρέπει να το πάρει ο Ντραγκόφσκι. Ήταν ο μόνος που κυνήγησε το αδύνατο και κατάφερε να το κάνει δυνατό. Ακόμη και τώρα, ας σκεφτεί κάποιος να προτείνει στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να του δώσουν το ποσοστό τους. Θα είναι μία δίκαιη ανταμοιβή για τον πρωταγωνιστή-σωτήρα, όσο ομαδικό και αν είναι το σπορ».

Κάτω από το 50% στα πέναλτι ο Σπόραρ φέτος!

Previous article

Ο Παναθηναϊκός έφτιαξε την τύχη του, δεν ήρθε ουρανοκατέβατη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.