0

Καθαρά τυπικό θέμα η ανανέωση Παναθηναϊκού και Κώτσιρα, όπως ανέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για την ενδεκάδα με Κηφισιά.

Το συμβόλαιο του Κώτσιρα και η ενδεκάδα με Κηφισιά. Ο Νίκος Αθανασίου μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (25/2, 20:00), αφού πρώτα μίλησε για την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι όσα έγιναν ανήκουν στη… μυθοπλασία.

Παράλληλα στάθηκε -μέσω της εκπομπής οι «Ρεπόρτερ»- στην απόδοση του Κώτσιρα στο ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Betsson και επεσήμανε ότι είναι καθαρά τυπικό θέμα η ανανέωση του συμβολαίου των δύο πλευρών.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα κόντρα στην Κηφισιά, ο Ντραγκόφσκι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας ο ένας θα είναι ο Αράο, σύμφωνα με τον Νίκο Αθανασίου, με τον Σένκεφελντ να έχει τις πιθανότητες για να βρεθεί στο πλευρό του, ενώ αουτσάιντερ μοιάζει ο Ούγκο. Ο Μλαντένοβιτς θα βρίσκεται δεδομένα αριστερά, καθώς είναι εκτός μάχης ο Χουάνκαρ, ενώ δεξιά αναμένεται να ξεκινήσει ο Βαγιαννίδης. Ο Ρούμπεν επιστρέφει μετά την τιμωρία του και μαζί με τους Βιλένα και Μπακασέτα θα συνθέσουν την τριάδα στα χαφ. Ο Τερίμ σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει τον Λημνιό, ενώ αριστερά έχει τις περισσότερες πιθανότητες ο Μαντσίνι. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ιωαννίδης.

 

«Υποψήφιος να κληθεί στην εθνική Ρωσίας ο Γιούρι Λοντίγκιν»

Previous article

Να παραμείνει σε τροχιά κορυφής ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.