0

Στην αναμέτρηση που κλείνει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στις 20:00 στη Λεωφόρο την Κηφισιά.

H αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Κηφισιά (20:00, Cosmote Sport 1) στη Λεωφόρο είναι  για την 24η «στροφή» της Stoiximan Super League.

O Παναθηναϊκός, μετά την απρόσμενη «γκέλα» στην έδρα του κόντρα στη Λαμία και το ισόπαλο 2-2, ανέκτησε την ψυχολογία του, παίρνοντας μια σπουδαία πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αποκλείοντας μέσω της διαδικασίας των πέναλτι τον ΠΑΟΚ. Το «τριφύλλι» αναζητά την επιστροφή του στις νίκες, προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά κορυφής και να παραμείνει στο -1 από την ΑΕΚ, «πιέζοντας» την στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Φατίχ Τερίμ, έχει για μια ακόμη φορά, αρκετά γραμμένα ονόματα στο απουσιολόγιο του. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Γεντβάι και Χουάνκαρ που παραμένουν στα «πιτς», στους μακροχρόνια τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, ενώ στην τελευταία προπόνηση νοκ-άουτ τέθηκε και ο Άντραζ Σπόραρ ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον δικέφαλο.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

 

Αθανασίου: «Κατά 99,9% θα ανανεώσει ο Κώτσιρας – Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Κηφισιά»

Previous article

Ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.