0

Στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το μεσημέρι της Κυριακής (25/2, 15:00) για τη σπουδαία αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών. Το ντέρμπι μεταδίδεται σε Live Streaming.

Ο Ολυμπιακός έχει μία ήττα στην κανονική περίοδο της Α1 Γυναικών. Αυτή από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά τώρα θέλει να πάρει μέρος του… αίματος του πίσω.

Στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, το μεσημέρι της Κυριακής (25/2, 15:00) οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχθούν της παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη, που προέρχονται και από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Και για να σηκώσουν την κούπα είχαν αποκλείσει (μεταξύ άλλων) και τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά, ενώ στον τελικό επικράτησαν των Εσπερίδων.

Δηλαδή, ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει και στα πρώτα δύο ντέρμπι «αιωνίων» και τώρα θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία, την ίδια ώρα που οι παίκτριες του Θάνου Νίκλα θα προσπαθήσουν να δώσουν μία… απάντηση.

ο σπουδαίο ματς της 16ης αγωνιστικής, μεταδίδεται ζωντανά, μέσω Live Streaming από το κανάλι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο Youtube.

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 27
  2. Παναθηναϊκός 26*
  3. Εσπερίδες 22
  4. Πρωτέας Βούλας 20
  5. Ελευθερία Μοσχάτου 20*
  6. Ηρακλής 20*
  7. ΠΑΣ Γιάννινα 19
  8. Εύνικος 18
  9. ΠΑΟΚ 18
  10. Νίκη Λευκάδας 16
  11. Αθηναϊκός 13*

    (*) Εκκρεμούν οι αγώνες Ηρακλής – Ελευθερία Μοσχάτου και Παναθηναϊκός – Αθηναϊκός

 

Να παραμείνει σε τροχιά κορυφής ο Παναθηναϊκός

Previous article

Όργια Ερνάντεζ και τάβλα ο Ολυμπιακός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.