0

Ο Παναθηναϊκός έχασε άλλους δύο βαθμούς, για άλλη μια φορά στην έδρα του και η Λεωφόρος (και) φέτος αποδεικνύεται… μαύρη τρύπα στη μάχη του τίτλου.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ ήταν κατώτερη των περιστάσεων με την Κηφισιά, με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1 στη Λεωφόρο και πετώντας άλλους δύο βαθμούς, έμεινε στο -3 από την πρώτη θέση, στο -2 από τη δεύτερη και μόλις στο +2 από τον τέταρτο Ολυμπιακό

Παρά το γεγονός πως στις δύο τελευταίες αγωνιστικές οι «πράσινοι» είχαν φαινομενικά εύκολο πρόγραμμα, το έκαναν άκρως δύσκολο με τα δικά τους λάθη και αντί να κάνουν το 2/2 με Λαμία και Κηφισιά, έκαναν δύο «γκέλες», με αυτούς τους 4 χαμένους βαθμούς να τον απομακρύνουν από τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του τίτλου και μάλιστα σε μία περίοδο που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τα ντέρμπι που έδωσαν οι υπόλοιποι διεκδικητές.

Το πόσο μεγάλη είναι η ζημιά από τις εντός έδρας απώλειες φαίνεται και από την ειδική βαθμολογία στους εντός έδρας αγώνες, καθώς ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχουν μαζέψει 30 βαθμούς (9-3-0 και 10-2-1), την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει μόλις 27 (8-3-1), όσους και ο Ολυμπιακός (9-0-3), με τους Πειραιώτες μάλιστα να έχουν 0/3 εντός έδρας απέναντι στους υπόλοιπους διεκδικητές!

Οι φετινές «γκέλες» στη Λεωφόρο είναι συνέχεια των… περσινών, καθώς στα Play-Offs η πολυθρύλητη δύναμη της «πράσινης» έδρας έμεινε στα χαρτιά, με μόλις μία νίκη σε πέντε αγώνες (1-4-0) με αποτέλεσμα να χαθεί το Πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες.

Φέτος εξελίσσεται ένα αντίστοιχο σενάριο, με τη Λεωφόρο να είναι… αχίλλειος πτέρνα της ομάδας αντί να είναι το εφαλτήριο ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες υλοποίησης του μεγάλου στόχου κι αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο…

Οι απώλειες του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

  • Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-2
  • Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2
  • Παναθηναϊκός – Λαμία 2-2
  • Παναθηναϊκός – Κηφισιά 1-1

 

Περισσότερο από τις γκέλες, θα πρέπει να τον προβληματίσει η απαράδεκτη εικόνα του

Previous article

Το σήκωσε και αυτό ο Παναθηναϊκός – Ο αριθμός των «πράσινων» τίτλων!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.