0

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Αθανασίου.

Αναφερόμενος στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, τόνισε στην εκπομπή του σταθμού «Οι Ρεπόρτερ» ότι ο Παναθηναϊκός μετά τις δυο απώλειες με Λαμία και Κηφισιά στη Λεωφόρο και τη νίκη κοντρα στον Άρη, είναι υποχρεωμένος να φύγει με τη νίκη από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» προκειμένου να πάει με τη μικρότερη δυνατή διαφορά από την κορυφή στα playoffs.

«Eίναι υποχρεωμένος να κερδίσει τον ΟΦΗ στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός. Να πάει με τη μικρότερη δυνατή διαφορά από την κορυφή στα playoffs. Για να έχεις πιθανότητες να κάνεις νίκες θα πρέπει να δείχνει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Αυτό το έκανε στο ματς με τον Άρη, αλλά όχι με Λαμία και Κηφισιά που έχασε δυο πολύτιμους βαθμούς και έμεινε πίσω. Αλλά τώρα όπως έστρωσε θα πρέπει να “κοιμηθεί”»

Για την ενδεκάδα ο Νίκος Αθανασίου έκανε την εκτίμηση ότι σε αυτή θα βρεθούν: «Nτραγκόφσκι, Βαγιαννίδης δεξιά, Μλαντένοβιτς αριστερά. Το δίλημμα στο κέντρο της άμυνας. Πιθανότερο σενάριο να ξαναπαίξουν Ούγκο-Ακαϊντίν. Προβάδισμα η τριάδα του Άρη στα χαφ. Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης τριάδα. ».

Νοκ άουτ και ο Σένκεφελντ, με δύο στόπερ στο Ηράκλειο!

Previous article

“Κλαίνε” στην ΑΕΚ με τον ορισμό του Βεργέτη στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.