0

Στην ΑΕΚ τα έχουν βάλει με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ για τον ορισμό του διαιτητή Βεργέτη στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο(!)

Ε αφού είναι κακή η ΕΠΟ και ευνοεί τον Παναθηναϊκό κινηθείτε εναντίον της!

Σε κάθε περίπτωση το άρθρο του aek365.gr αναφέρει τα εξής:

Εργολαβία ο Βεργέτης τον Παναθηναϊκό, η ΚΕΔ δεν χαλάει… χατίρια

Κάποια πραγματάκια και να θες να τα δεις με… κατανόηση, δεν στο επιτρέπουν οι συνθήκες και τα γεγονότα. Και άντε ένα γεγονός να είναι… τυχαίο. Ένα δεύτερο επίσης. Όταν όμως τριτώνει το ίδιο γεγονός και φέρει τα ίδια αποτελέσματα, τότε όπως και να το κάνουμε είναι κάπως… περίεργο. Ο διαιτητής Χρήστος Βεργέτης από την ΕΠΣ Αρκαδίας ορίστηκε από την ΚΕΔ ως διαιτητής της αναμέτρησης ΟΦΗ – Παναθηναϊκός. Καλά ως εδώ. Το θέμα είναι ότι αυτό θα είναι το τέταρτο παιχνίδι που ο συγκεκριμένος διαιτητής ορίστηκε να διευθύνει ματς του Παναθηναϊκού εκτός έδρας μέσα στη φετινή σεζόν! Σύμπτωση ή… εργολαβία; Μάλλον το δεύτερο, όπως φαίνεται!

Αν μάλιστα κρίνουμε και το πώς σφύριξε τα τρία προηγούμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ο συγκεκριμένος διαιτητής σύμπτωση δεν το λες. Δεν γίνεται όλες οι αντίπαλες ομάδες του ΠΑΟ να είχαν παράπονα από τη διαιτησία.Unmute

Για πάμε να τα θυμηθούμε λίγο:

Είχε ξεκινήσει να σφυρίζει ματς εκτός έδρας του ΠΑΟ ο Βεργέτης με μικρομεσαίες ομάδες στα Γιάννινα. Είχε κερδίσει ο ΠΑΟ στις 3 Σεπτεμβρίου για την 3η αγωνιστική με 0-1 και ο ΠΑΣ ωρυόταν μετά το παιχνίδι. Υπάρχει μάλιστα η περιβόητη φάση όπου ο Βαγιαννίδης παθαίνει θλάση, πέφτει κάτω και ο Βεργέτης δίνει φάουλ και κόβει επίθεση του ΠΑΣ.

Στις 20/12 για τη 15η αγωνιστική ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Διαιτητής Βεργέτης. Τελικό σκορ 0-3. Είναι το ματς που ο διαιτητής χαρίζει όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις αποβολές σε παίκτες του Παναθηναϊκού με πιο χαρακτηριστική αυτή του Μπερνάρ μπροστά στα μάτια του.

Και στις 11/2. Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός. Διαιτητής Βεργέτης. Στο 0-1 γίνεται διπλό επιθετικό φάουλ και δεν δίνεται τίποτα. Το γκολ μέτρησε κανονικά. Μάλιστα, ο VAR τότε του είχε μιλήσει για επιθετικά φάουλ, όμως ο Βεργέτης το πήρε πάνω του…

Ήδη λοιπόν, ένας διαιτητής έχει οριστεί τρεις φορές σε εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να μετρούν ισάριθμες νίκες και σε όλα να έχει κάνει σοβαρά λάθη υπέρ των «πρασίνων». Τώρα η ΚΕΔ τον στέλνει και στην Κρήτη να σφυρίξει άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟ… Ο Βεργέτης έχει σφυρίξει ουσιαστικά τα μισά εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού μέσα στη σεζόν, αφού στα τέσσερα ντέρμπι εκτός τον έπαιξαν ξένοι διαιτητές. Από τα εννιά που τον έπαιξαν Έλληνες διαιτητές ο συγκεκριμένο μπήκε σχεδόν στα μισά! Εντυπωσιακό…

Και σαν… κερασάκι; Ο Βεργέτης ήταν στο VAR στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ όπου δεν δόθηκε πέναλτι στο τέλος πάνω στον Βίντα…

 

Αθανασίου: «Υποχρεωμένος να κερδίσει τον ΟΦΗ στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός – H επικρατέστερη ενδεκάδα»

Previous article

Το πρόγραμμα μέχρι τέλους που του φέρνει το πλεονέκτημα έδρας!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.