0

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα δεν βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στα πλάνα του Φατίχ Τερίμ, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν υπολογίζεται στο ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για ακόμη μία αναμέτρηση πρωταθλήματος, με τον Φατίχ Τερίμ να μην συμπεριλαμβάνει για ακόμη μία φορά τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στην αποστολή της ομάδας.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Φατίχ Τερίμ μοιάζει να μην έχει στα βασικά του πλάνα τον Ισπανό εξτρέμ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν τον υπολογίζει στο ρόστερ της ομάδας. Ο Τούρκος τεχνικός εκτιμά πως ο Αϊτόρ αποτελεί έναν σημαντικό παίκτη της ομάδας, καθώς βρίσκεται χρόνια στο «τριφύλλι», αλλά περιμένει περισσότερα από τον ίδιο.

Αυτό συμβαίνει με κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας, καθώς ο Τερίμ θέλει ο κάθε παίκτης της ομάδας να του αποδεικνύει πως μπορεί να αγωνιστεί και να προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Επομένως, από τον Αϊτόρ αναμένει να βρει τον καλό του εαυτό εν όψει των playoffs, έτσι ώστε να αποτελέσει ακόμη μία ποιοτική λύση στα εξτρέμ της ομάδας. Άλλωστε, ο ίδιος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 και θα βρίσκεται στην ομάδα για ακόμη μία χρονιά, εφόσον δεν παραχωρηθεί.

Πηγή: prasinoforos.gr

 

Πλησιάζει η ώρα της μεγάλης απόφασης για τον Μάικ Τζέιμς!

Previous article

Άνετα με διαρκή επιθετικό μονόλογο και νίκη με 6-0!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.