0

Ο Μάικ Τζέιμς έχει μπροστά του ένα κρίσιμο καλοκαίρι για το μέλλον του και πιθανότατα το τελευταίο πολύ μεγάλο συμβόλαιο στην καριέρα του.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας από τους υποψήφιους MVP τη φετινή σεζόν στη Euroleague, κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Μονακό, ενώ απέχει μόλις 12 πόντους από το να γίνει πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης και να ξεπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Αμερικανός σταρ των Μονεγάσκων είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στη Euroleague, έχει ένα μοναδικό επιθετικό ταλέντο και το καλοκαίρι αναμένεται να είναι μήλον της έριδος για τις περισσότερες ομάδες, καθώς μένει ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα.

Φήμες μάλιστα από τη Γαλλία λένε ότι δεν είναι διατεθειμένος να παραμείνει, αλλά θέλει να αλλάξει παραστάσεις και να βρει κάπου αλλού το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, Για την ιστορία λέγεται ότι θα βρει εύκολα συμβόλαιο που θα του αποφέρει πάνω από 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Από εκεί και πέρα, οι ομάδες που έχουν ακουστεί από το περασμένο καλοκαίρι κιόλας είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, όμως δεν προχώρησε κάτι, διότι είχε συμβόλαιο με τη Μονακό.

Πλέον, σε λίγους μήνες θα μπορεί να ψάξει το συμβόλαιο που θέλει όντας ελεύθερος και αναμένεται να μπουν στον… χορό για την απόκτηση του αρκετές ομάδες. Προς το παρόν δεν έχει κάποια κρούση, κάτι απόλυτα λογικό, αφού είναι μεσούσης της σεζόν και έχει τον πρώτο λόγο η Μονακό, με την οποία θα μιλήσει πρώτα, θα ακούσει την πρόταση της για ανανέωση και μετά θα αποφασίσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζέιμς το καλοκαίρι που έρχεται θα πρέπει να πάρει μια σοβαρή και κρίσιμη απόφαση τόσο για το μέλλον του, αλλά και για όλη τη διοργάνωση, αφού σε όποια ομάδα και αν επιλέξει να αγωνιστεί εκτός της Μονακό θα αλλάξει τα δεδομένα…

Μια χαρά δουλεύει το σύστημα…. τον εκτέλεσαν Βεργέτης και Παπαπέτρου

Previous article

Το μέλλον του Αϊτόρ και οι σκέψεις του Τερίμ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.