0

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τα σοβαρά λάθη των παικτών του.

Ο Παναθηναϊκός πέταξε πάλι βαθμούς. Δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Τρεις γκέλες σε τέσσερις αγώνες και -4 από την κορυφή στη βαθμολογία μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Συγκριτικά με άλλα παιχνίδια οι «πράσινοι» έκαναν ευκαιρίες. Δημιουργικά δεν παίρνουν χαμηλό βαθμό. Δεν είχαν, όμως, την αποτελεσματικότητα που έπρεπε για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Ακόμη και έτσι ο Παναθηναϊκός δεν πέταξε δύο βαθμούς γιατί ο Μπακασέτας και ο Ιωαννίδης δεν τελείωσαν καλά κάποιες φάσεις. Όπως δεν έφταιγαν οι χαμένες ευκαιρίες ούτε για την γκέλα με τη Λαμία.

Στο μοναδικό παιχνίδι αυτής της τετράδας που πήρε τρίποντο  Παναθηναϊκός, αυτό με τον Άρη, κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Στα δύο προηγούμενα clean sheets με Πανσερραϊκό (0-3) και Ολυμπιακό (2-0) Παναθηναϊκός είχε πάρει και πάλι νίκες, όπως είχε συμβεί και στο 2-0 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα το «τριφύλλι» δεν τα κατάφερε σε όποιο παιχνίδι παραβιάστηκε η εστία του. Το να δέχεται δύο γκολ από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δεν είναι καταστροφή, έστω και εάν η εικόνα ανασταλτικά ήταν ανησυχητική. Το να βλέπει ο Παναθηναϊκός τη Λαμία να του βάζει δύο στη Λεωφόρο, την Κηφισιά ένα έχοντας και άλλες φάσεις και τον ΟΦΗ στην Κρήτη ξανά δύο, δείχνει και το μέγεθος του προβλήματος.

Με αυτούς τους στόπερ ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει πολλά. Ο Ακαϊντίν επιβεβαιώνει σταθερά πως δεν είναι γι’ αυτό το επίπεδο. Στη φάση του 1-0 η αντίδρασή του είναι κάκιστη. Εκτός του Τούρκου Παναθηναϊκός έψαχνε και στόπερ-ηγέτη. Αυτό που παρουσιάζει, όμως, ο Ούγκο δεν έχει καμία σχέση. Δεν κάνει τη διαφορά, ενώ με τον ΟΦΗ ακόμη και στο χτίσιμο των επιθέσεων πούλησε εύκολες μπάλες. Το συγκεκριμένο δίδυμο έχει χαμηλό ταβάνι, ο Σένκεφελντ κρέμασε την ομάδα λίγες μέρες πριν και κάπως έτσι είναι εμφανές πως οι Αράο και Γεντβάι δεν αντικαθίστανται.

Κομβική η πρεμιέρα στο Φάληρο, οι τρεις πρώτες αγωνιστικές θα δείξουν αν μπορεί ο Παναθηναϊκός

Previous article

Παπαπέτρου: “Δεν είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου, νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά παραπάνω”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.