0

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού όπως τα μετέφερε ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στη μεγάλη ανάγκη που έχει το «τριφύλλι» για τη νίκη στο Φάληρο, τονίζοντας ότι θα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος, προκειμένου να μείνει ζωντανό στη διεκδίκηση του τίτλου, ενώ έκανε και την εκτίμηση για την αρχική ενδεκάδα, για την οποία υπάρχουν δύο ερωτηματικά: «Πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος με νίκη στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός. Δυο ερωτηματικά για την ενδεκάδα. Ντραγκόφσκι στην εστία, με Κώτσιρα και Μλαντένοβιτς στα άκρα. Αράο και Ούγκο θα είναι στα στόπερ με τον Ακαϊντίν να διεκδικεί τη θέση του Βραζιλιάνου. Σε ρόλο “εξαριού” Ρούμπεν ή Ζέκα με τον Τσέριν και τον Μπακασέτα και επίθεση Παλάσιος, Μπερνάρ, Ιωαννίδης».

Στη συνέχεια, ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε για την προσέγγιση του Φατίχ Τερίμ στα ντέρμπι, ενώ υπογράμμισε το πρόβλημα, που υπάρχει στην άμυνα και την ανισορροπία, που κάνει τον Παναθηναϊκό να δέχεται με ευκολία γκολ: «Ο Παναθηναϊκός του Τερίμ πάει στα ντέρμπι με συγκεκριμένη προσέγγιση. Διαβάζει τον αντίπαλο και χτυπάει στα τρωτά του σημεία. Τα μόνα του άσχημα ματς σε ντέρμπι είναι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και η ρεβάνς του Κυπέλλου στη Λεωφόρο. Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημά του είναι ότι δέχεται πολύ εύκολα γκολ στα ντέρμπι. Δέχθηκε από δύο με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, μόνο με τον Ολυμπιακό δεν δέχθηκε. Ο Τερίμ πρέπει να βρει λύση με την αμυντική λειτουργία για να πάρει αποτέλεσμα στο Φάληρο».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

 

Για να συνεχίσει τις νίκες στην Καρδίτσα

Previous article

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να χτυπήσει τα άκρα του Ολυμπιακού, ψάχνοντας διπλό επιστροφής

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.