0

Το τριφύλλι θριάμβευσε με ανατροπή του Ολυμπιακού μέσα στο Φάληρο, και καταγράφουμε την ατομική κριτική των ποδοσφαιριστών του Φατίχ Τερίμ.

 

Ντραγκόφσκι 
Επαιξε ελάχιστα καθώς αντικαταστάθηκε μόλις στο 4’ εξαιτίας μυϊκού τραυματισμού και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί.
Βαθμός: –

Κώτσιρας
Εξαιρετική παρουσία τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό σκέλος, παρά το γεγονός ότι είχε το δυσκολότερο έργο με τον Ποντένσε στον τομέα ευθύνης του που πέραν του γκολ δεν δημιούργησε ρήγματα.
Βαθμός: 8 

Ακαϊντίν
Μακράν το καλύτερό του ματς με την πράσινη φανέλα, είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση και το απαραίτητο πάθος και αντεπεξήλθε στα καθήκοντά του, δικαιώνοντας τον Τερίμ που τον έριξε στη μάχη.
Βαθμός: 8

Αράο 
Σούπερ ματς από τον Βραζιλιάνο άσο που αγωνίστηκε την καρδιά της πράσινης άμυνας και ήταν για μία ακόμη φορά αψεγάδιαστος.
Βαθμός: 8 

Μλαντένοβιτς 
Με αρκετά προβλήματα στο ανασταλτικό σκέλος αλλά με πολύ καλή παρουσία δημιουργικά, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ήταν μέσα και στα τρία γκολ του τριφυλλιού.
Βαθμός: 7

Πέρεθ 
Δικαίωσε τον Τερίμ που τον έχρισε βασικό και έκανε ένα πολύ καλό ματς στο νευραλγικό χώρο του άξονα της μεσαίας γραμμής. Εκανε κάποια λάθη αλλά στην πλειονότητα των περιπτώσεων λειτούργησε με καθαρό μυαλό.
Βαθμός: 8

Τσέριν 
Προσπαθησε πολύ, έτρεξε ακόμα περισσότερο και έκανε ένα μεστό παιχνίδι παρότι δεν ξεκίνησε το ματς με απόλυτη συγκέντρωση. Οσο πέρναγε η ώρα ωστόσο ανέβαζε ρυθμούς.
Βαθμός: 8

Μπακασέτας 
Αυτός είναι ο Μπακασέτας που οι φίλοι του Παναθηναϊκιού θέλουν να βλέπουν και η διοίκηση δαπάνησε ένα σκασμό λεφτά για να τον ντύσει στα πράσινα. Το γκολ της ισοφάρισης ήταν η απαρχή της αντεπίθεσης και της ολικής ανατροπής.
Βαθμός: 9

Παλάσιος 
Μαχγητής από τους λίγους ο Αργεντινός εξτρέμ, ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε τακτικά το ματς ήταν για σεμινάριο. Εδωσε και τη ψυχή του.
Βαθμός: 8 

Ιωαννίδης 
Ο,τι ήθελε έκανε την άμυνα του Ολυμπιακού ο Ελληνας στράικερ που πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ του Παναθηναϊκού στο Φάληρο και οι στόπερ των Πειραιωτών ακόμα θα τον βλέπουν σε εφιάλτες.
Βαθμός: 10 

Μπερνάρ 
Ματσάρα από τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και το πιστοποίησε εμφατικά στο ντέρμπι. Μόνο αυτός θα μπορούσε να βγάλει τέτοια ασίστ στο τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού.
Βαθμός: 10

Λοντίγκιν
Εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια, δίχως κανένα λάθος και με σταθερότητα στις εξόδους του. Δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια μεγάλη απόκρουση.
Βαθμός: 8

Ούγκο
Η είσοδός του στο ματς ήταν για λόγους τακτικής και η αλήθεια είναι ότι βγήκε… ταμάμ στον Τερίμ. Ο ίδιος έκανε όσα του ζήτησε ο προπονητή του.
Βαθμός: 7

Τζούρισιτς:
Επαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.
Βαθμός: – 

Μαντσίνι 
Επαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.
Βαθμός :- 

Σπόραρ 
Επαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.
Βαθμός: – 

Κόσμος του τριφυλλιού υποδέχεται τους θριαμβευτές: «Πρωτάθλημα και Κύπελλο Παναθηναϊκέ»! (Vid)

Previous article

Η Viral… φωτογραφία του Ιωαννίδη με την τούρτα για τα γενέθλια του Ολυμπιακού! (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.