0

Η Viral… φωτογραφία που απεικονίζει τον Φώτη Ιωαννίδη να… ψάχνει κεράκια για την τούρτα, με αφορμή την συμπλήρωση 99 ετών από την ίδρυση του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Ο Παναθηναϊκός έκανε… πλάκα στον «αιώνιο» αντίπαλο, σκορπίζοντας τρόμο μέσα στον Πειραιά, με τους ποδοσφαιριστές του Φατίχ Τερίμ να επικρατούν με 1-3. Η σπουδαία νίκη έφερε την υπογραφή του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» δεν θα μπορούσε να επισκεφτεί το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με άδεια χέρια, την ημέρα μάλιστα που οι Πειραιώτες συμπλήρωναν 99 έτη ιστορίας. Το Prasinoforos.gr – σε παγκόσμια αποκλειστικότητα – βρήκε το καρέ που απεικονίζει τον Φώτη Ιωαννίδη να κρατάει την τούρτα και να ψάχνει εναγωνίος αναπτήρα για να ανάψει τα κεράκια.

Η Viral φωτογραφία:

 

 

 

Κριτική παικτών Παναθηναϊκού: Οργια Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Μπερνάρ στο Φάληρο!

Previous article

Νικολογιάννης: «Εκπληκτικός Ιωαννίδης, καταπληκτικό σχέδιο Τερίμ – Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι γερά μέσα στον τίτλο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.