0

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στη μεταγραφολογία γύρω από το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Τάσος Νικολογιάννης θεωρεί δεδομένο πως αργά ή γρήγορα θα έρθουν προτάσεις για τον Φώτη Ιωαννίδη, ωστόσο όπως είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Παναθηναϊκός δεν έχει διάθεση να τον δώσει και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας δεν «καίγεται» να πάρει μεταγραφή.

«Για τον Ιωαννίδη υπάρχουν για την ώρα μόνο δημοσιεύματα για ενδιαφέρον. Εκτιμώ ότι το καλοκαίρι δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει πρόταση, ειδικά αν με το καλό πάει και η Εθνική στο Euro. Ο Παναθηναϊκός θέλει να του κάνει αναπροσαρμογή προσφέροντας ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα, διάθεσή του είναι να μην τον δώσει, εκτός αν έρθει κάποιο τρελό νούμερο. Θα παίξει ρόλο τι θέλει και ο παίκτης, που αυτή τη στιγμή δεν τον βλέπω να καίγεται να φύγει. Σίγουρα στο μυαλό του έχει να πάει κάποια στιγμή στο εξωτερικό. Θα παίξει ρόλο και ποια ομάδα ή από ποιο πρωτάθλημα θα έρθει μια προσφορά», τόνισε.

Όσο για τον άνθρωπο που έχει βοηθήσει πολύ τον 24χρονο φορ για να παρουσιάσει τέτοια βελτίωση φέτος, είπε: «Ο ίδιος ο Ιωαννίδης έχει πει πως τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο Σπόραρ. Δουλεύει πάρα πολύ, από πέρσι μαζί με τον Σπόραρ κάθονται μετά το τέλος της προπόνησης συνέχεια και δουλεύουν στα τελειώματα. Η δουλειά αυτή που κάνει βγαίνει».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

 

Θέλει να κάνει απόρθητη έδρα τη Λεωφόρο στα φετινά playoffs

Previous article

Απίθανο!!: Ξεκαρδιστικό «ψηστήρι» από τον Αλέξανδρο Τσουβέλα για να έρθει στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.