0

Ο πράσινων αισθημάτων Αλέξανδρος Τσουβέλας δημοσιοποίησε στο Instagram βίντεο, προσπαθώντας έτσι να πείσει τον Έλληνα φόργουορντ να εγκαταλείψει την Αμερική για λογαριασμό των «πρασίνων»!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να έκανε οτιδήποτε πέρναγε από το χέρι του, έχοντας 30 πόντους 13 ριμπάουντ και 4 ασίστ, αλλά δεν ήταν αρκετό ώστε οι Μιλγούοκι Μπακς να αποφύγουν μια πρωτοφανής στην φετινή σεζόν ήττα «συντριβή» με 129-94 από τους Σακραμέντο Κίνγκς στις 13 Μαρτίου.

Ο  stand up comedian, Αλέξανδρος Τσουβέλας αντλώντας αφορμή από αυτό το συμβάν, έκανε πείραγμα προς τον διεθνή Έλληνα μπασκετμπολίστα, με ανοικτή πρόταση οπού και εξηγεί με χιουμοριστικό τρόπο τους λόγους που πρέπει να αφήσει το ΝΒΑ και την ομάδα του για χάρη του Παναθηναϊκού, την ομάδα που υποστηρίζει στην Ελλάδα ο κωμικός.

Αναλυτικά, η «επίσημη» πρόταση του Τσουβέλα στον Γιάννη:

«Γιάννη, δεν έρχεσαι εδώ στον Παναθηναϊκό; Τι κάθεσαι και χτυπιέσαι εκεί πέρα και παίζεις άμυνα μόνος σου… Χάνετε 30 πόντους από το Σακραμέντο… Δεν έρχεσαι εδώ στον Παναθηναϊκό του χρόνου… Είσαι 30, το ΝΒΑ το κατέκτησες. Σε θέλανε να σε βάλουν πρόσωπο του ΝΒΑ, τους είπες ”όχι δεν γουστάρω”. Πρωτάθλημα πήρες, δεν έχουν πάρει άλλοι κι άλλοι. MVP βγήκες. Το All Star Game που βαριέμαι να το βλέπω όπως φαντάζομαι κι εσύ, πήγες.

Θα έρθεις εδώ αφού γουστάρεις Euroleague και θα παίξεις στον Παναθηναϊκό. 60 εκατομμύρια στα τρία χρόνια. Τα 60 εκατομμύρια είναι πιο πολλά από τα 300! Γιατί εδώ δεν θα πληρώνεις το παραμικρό. Θα πηγαίνεις ταβέρνες και θα σου λένε ”από μένα Γιάνναρε”.

Θα πηγαίνεις στα νησιά, δεν θα σε αφήνουν να πληρώνεις τίποτα. Άμα τα βάλεις κάτω με αυτά που πληρώνεις εκεί… Θα ανοίξεις και μια ταβέρνα να μην χρεώνεσαι φαγητά, θα την πεις ”Καλός, καλός΄΄ και θα πάρω κι εγώ κανά δικαίωμα και θα είσαι μια χαρά.

Στην Ελλάδα, στο Ψυχικό εδώ στο σπίτι, όλη μαζί η οικογένεια. Θα πάμε 15αύγουστο στο πανηγύρι στον Αιτωλό πάνω στο χωριό το δικό μου στην Άρτα, μια χαρά. Θα γνωρίσεις και τη γιαγιά μου να σε ξεματιάσει. Τι κάθεσαι εκεί πέρα στους Μπακς. Πράσινα αυτοί, πράσινα και ο Παναθηναϊκός. Μετά θα αποσυρθεί και η φανέλα σου στον ουρανό του ΟΑΚΑ και όλα θα είναι καλά. Έτσι μια ιδέα έβαλα.»

 

Νικολογιάννης: «Διάθεση του Παναθηναϊκού να κρατήσει τον Ιωαννίδη, δεν καίγεται να φύγει και ο ίδιος»

Previous article

Τα «σκάει» ο Αλαφούζος – Νέο συμβόλαιο με υπερδιπλασιασμό των αποδοχών για τον Ιωαννίδη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.