0

Νέα σενάρια βγήκαν στην επικαιρότητα , τα οποία θέλουν την συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Γέντβαι να συνεχίζεται και μετά το καλοκαίρι.

Μπορεί η θητεία του Γέντβαι να ξεκίνησε νωθρά στο Παναθηναϊκό, όμως με την καθοδήγηση του Φατίχ Τερίμ, ο Κροάτης αμυντικός έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της άμυνας του “τριφυλιού”.

Με την καθιέρωση του ως δεξιού στόπερ , ο Τιν Γέντβαι έχει ανέβει ψυχολογικά και κάνει μεγάλα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτό έχει βάλει σε σκέψεις την διοίκηση του Παναθηναϊκού ώστε να ενεργοποιήσει την ρήτρα του 1,5 εκατομυρίου που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Να θυμίσουμε ότι ο Γέντβαι αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από την Λοκομοτίβ Μόσχας και εαν ενερογποιηθεί η όψιον αγοράς, ο παίκτης θα παραμείνει “πράσινος” μέχρι το 2027.

 

Αθανασίου: «Μικρό προβάδισμα για το πρωτάθλημα, πλέον, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ λόγω Ευρώπης – Κλείδωσε του Αράο στα στόπερ»

Previous article

Γερμανικές σειρήνες για Βαγιαννίδη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.