0

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης πραγματοποιεί ακόμη μία εξαιρετική σεζόν με τις καλές του επιδόσεις και με την σταθερότητα που βγάζει έχει “αναγκάσει” ομάδες να έχουν το βλέμμα τους πάνω του

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης πραγματοποιεί ακόμη μία εξαιρετική σεζόν με τις καλές του επιδόσεις και με την σταθερότητα που βγάζει έχει “αναγκάσει” ομάδες να έχουν το βλέμμα τους πάνω του, έτσι έχει μπει στο στόχαστρο γερμανικής ομάδας.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι γέννημα θρέμμα του Παναθηναϊκού και είναι ένας παίκτης που το τριφύλλι του έδωσε ευκαιρίες και επένδυσε πάνω του από πολύ νωρίς. Ο Έλληνας μπακ έχει ξαναδοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, ωστόσο ο δρόμος τον ήθελε ξανά στο τριφύλλι αφού ήταν ανέτοιμος για το μεγάλο βήμα στη Serie A και την Ίντερ.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης αφού γύρισε στον Παναθηναϊκό, δούλεψε πολύ, πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και βγάζει μία σταθερότητα. Σύμφωνα με τον “Ελεύθερο τύπο” μία απ’ αυτές τις ομάδες είναι και η Χόφενχαϊμ, όπου βρίσκεται στην 7η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα την εφημερίδα η γερμανική ομάδα είναι διατεθημένη να δώσει όσα ζητήσει, από την πλευρά του παίκτη, δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση του εξωτερικού

 

Σενάρια για την αγορά του Γέντβαι!

Previous article

Νικολογιάννης: «Με εικόνα σαν του Φαλήρου, ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα – Παίρνει πράγματα από τα μπακ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.